Kevin - Bedrijfsleider van Service Only Papendrecht
Dit was de eerste vestiging van Service Only, een universele garage voor alle merken met tegenwoordig zeven vestigingen in de regio. Als leerling van de mavo had ik daar nog geen weet van, ik had het veel te druk met het rondrijden en sleutelen aan brommers. Zo leer je wel de techniek kennen. Na de mavo moest ik een keuze maken tussen de richting techniek of de politieschool. Het werd het brugjaar bij de politie. Gedurende dat jaar besefte ik dat ik de verkeerde keuze had gemaakt, ik wilde toch veel liever met mijn handen werken.

Ik schreef een brief naar Ames in Dordrecht. Van daaruit kwam ik op mijn 17e bij Service Only in Papendrecht terecht. De brommerervaring moest omgezet worden in autokennis, vandaar dat het studeren begon. 

Eerst een jaar lang vier dagen werken en één dag naar school voor de functie Assistent Auto Technicus. Vervolgens volgde ik op dezelfde manier twee jaar lang de opleiding Tweede Autotechnicus. Ook gedurende deze opleiding werd de schooldag gewoon doorbetaald en dat is niet verkeerd op die leeftijd. Na deze opleiding studeerde ik nog twee jaar. Gedurende deze periode ging ik twee avonden per week naar school en werkte ik fulltime. Best pittig, maar ik had het er graag voor over.
Op mijn 23ste mocht ik mijzelf Eerste Autotechnicus noemen. Vergeet niet dat ik ondertussen ook veel kennis heb opgedaan door de werkervaring. Het leuke bij Service Only is dat je hier te maken krijgt met allerlei merken en de leeftijd van de auto's varieert van oldtimers tot aan gloednieuw. Dat is heel afwisselend. Ondertussen wordt je kennis steeds groter. Ik leer nog steeds, maar nu in de praktijk. Inmiddels ben ik bedrijfsleider van Service Only Papendrecht.