Christian van Oort: Service Adviseur bij Mulder Alblasserdam

Service Adviseur bij Mulder Alblasserdam

Christian van Oort

"Momenteel ben ik 2 jaar werkzaam bij Amega. Ik ben eerst een jaar Service Adviseur bij Van Mill in Dordrecht geweest. Nu werk ik alweer een jaar bij Mulder in Alblasserdam, waarvan 50% bij de Peugeot afdeling en 50% bij Citroën. Daarvoor heb ik bij Schadenet de Koning als zaterdaghulp auto’s gewassen en liep ik stage als Service Adviseur bij Ames Audi. Ook volg ik op dit moment de opleiding Junior Accountmanager."

Afdeling

"In Alblasserdam is het een gezellige afdeling met veel collega’s die er al een tijd zitten. Waar hulp nodig is krijg ik hulp, iedereen staat voor elkaar klaar. Daardoor ga ik elke dag weer met plezier naar het werk!"

Werkinhoud

"Ik vind de variatie in het werk leuk, in Alblasserdam heb je als service adviseur diverse taken; magazijntaken, receptietaken, etc. En daarbij gaan er enorm veel mensen, ondanks dat er een factuur betaald moet worden, met een glimlach naar huis! Het belangrijkste doel is dan ook dat mensen tevreden zijn. Dit heb je zelf in de hand, door goede en duidelijke communicatie en het opvolgen van de klant."

Over Amega Groep

"Amega is een doorontwikkeld bedrijf en er is voor elk probleem wel een oplossing. Ze staan altijd klaar voor hun personeel! En er zijn altijd mogelijkheden om binnen het bedrijf te groeien/door te ontwikkelen."

Vacatures Service Adviseur

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Christian?

Binnen Amega zijn we op zoek naar service adviseurs! Zoek jij een baan waar je jouw gevoel voor dienstverlening en je enthousiasme voor auto's met elkaar kunt combineren? Dan is dit jouw kans!