Bart Verkerk: Medewerker Onderdelen & Accessoires bij Ames

Medewerker Onderdelen & Accessoires (Ames)

Bart Verkerk

Bart Verkerk werkt sinds 2019 met veel plezier bij Ames in Sliedrecht als medewerker Onderdelen & Accessoires in het magazijn. Bart zijn vooropleiding is Eerste Autotechnicus waardoor hij al ervaring had met onderdelen en dit een leuke nieuwe stap was in zijn carrière.

Achtergrond

"Hiervoor ben ik 6 jaar Eerste Autotechnicus geweest bij universele autogarages. Hierdoor weet ik gelukkig veel van onderdelen en deze kennis helpt mij sterk in het werk wat ik nu doe, immers weet ik precies hoe een auto in elkaar zit."

Werkzaamheden

"In mijn werk ben ik druk bezig met het bestellen van auto-onderdelen en banden voor de werkplaats van Ames in Sliedrecht en voor garagehouders in de buurt waar wij veel mee samenwerken. Verder horen er ook financiële taken bij deze functie, denk hierbij aan het opstellen van facturen. Dit maakt het werk erg afwisselend!

''Ik word vooral blij als ik de monteurs en onze klanten kan helpen aan de juiste onderdelen voor de auto''.

Mijn doel is om alles zo goed en snel mogelijk te regelen. Als alles zonder problemen verloopt op een dag en alle spullen zijn op tijd gereed dan is het voor mij goed. Problemen kunnen altijd ontstaan, het gaat er om hoe je ze oplost."

Werkplek en collega's

"Mijn werkplek zou ik omschrijven als klein maar fijn. Het is geen groot magazijn, maar ik heb de ruimte die nodig is om alle voorraad kwijt te kunnen. Verder staat er een bureau met twee computers en hebben we een balie voor de monteurs en waar klanten zich kunnen melden. Er staat sinds kort ook een scherm op de balie zodat men mee kan kijken met het onderdelen programma. Dit is handig, want iedereen kan zo aanwijzen wat zij nodig hebben.

Met mijn collega's kan ik super goed overweg, een praatje hier en daar en een grapje tussendoor maakt het werken extra leuk."