Nieuws van de Personeelsvereniging

PV-uitje bowlen Mon, 13 November
Vorige week was het weer tijd voor een pv-uitje! Deze keer had onze personeelsvereniging georganiseerd om te gaan bowlen bij Go-Kart-In in Dordrecht. Een grote groep collega’s is fanatiek de baan opgegaan om de felbegeerde prijs te veroveren. Vervolgens hebben we de avond gezellig afgesloten met een hapje en drankje.
Hoekse Bierfest Wed, 25 October
Deze maand heeft onze personeelsvereniging het maandelijkse evenement georganiseerd naar het Hoekse Bierfest! Onze talrijke collega's hadden de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deelname aan dit uitstapje, waarvoor de personeelsvereniging een touringcar had geregeld. Samen hebben we een plezierige avond gehad met een Duitse sfeer.
Visscher Classique Museum Mon, 25 September
Vorige week organiseerde onze personeelsvereniging een bezoek aan het Visscher Classique Museum in Buren. Veel collega’s zijn ook Classic Cars liefhebbers en hadden zich aangemeld voor deze leuke activiteit. In dit unieke museum is de plaats en ontwikkeling van de auto in de wereldgeschiedenis, sinds het einde van de 19e eeuw terug te zien.
Endurance race Amega Mon, 18 September
Vorige week is een fanatieke groep Amega collega’s de race met elkaar aangegaan. Tijdens het door de personeelsvereniging georganiseerde uitje hebben ongeveer 75 medewerkers meegedaan aan de Endurance race. De deelnemers zijn verdeeld over 30 karts en hebben om de beurt het circuit van Park Berghem afgelegd.
XXL beach BBQ Mon, 18 September
Afgelopen vrijdag is er vanuit de personeelsvereniging een gezellige beach BBQ georganiseerd. Het bedrijventerrein in Zwijndrecht is omgetoverd tot een tropische locatie waar we met z’n alle hebben genoten van een hapje en drankje terwijl de DJ zomerse plaatjes draaide.
Padellen Mon, 18 September
Afgelopen week hebben we met de personeelsvereniging een Padel Clinic gevolgd bij Tennis- en padelvereniging C.C. in Dordrecht. De groep werd onderverdeeld in kleinere aantallen en kregen tips & tricks van de instructeurs. Na het oefenen van verschillende technieken was het tijd voor een toernooitje! Na afloop hebben we nog gezellig met elkaar geborreld.