Michelle Gijbels: Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst

Michelle Gijbels

Michelle Gijbels is sinds 2019 werkzaam bij Amega. Ze heeft zich in die jaren ontwikkeld tot Commercieel Medewerker Binnendienst. Michelle heeft in deze functie veel contact met de klanten die een leasebestelling hebben gedaan. Ze maakt onderdeel uit van een gezellig en goed werkend team.

Achtergrond

"In de showroom ben ik begonnen achter de ontvangstbalie als Support Medewerker. Na ongeveer een jaar heb ik de kans gekregen om door te groeien naar Commercieel Medewerker Binnendienst. Hier werk ik inmiddels al 3 jaar met veel plezier.

Ik heb de opleiding Filiaalmanager gedaan in de vorm van werken en leren. Mijn week bestond uit 4 dagen werken en 1 dag naar school."

Werkinhoudelijk

"Mijn werkzaamheden zijn erg divers. In eerste instantie ben ik verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden, maar wanneer het druk is in de winkel neem ik ook de telefoon op of spring ik bij om klanten te helpen en adviseren bij de aanschaf van hun nieuwe fiets. We hebben een open werkplaats waardoor we gemakkelijk met de winkel in contact staan en we elkaar ondersteunen, waar nodig."

Enthousiast geworden over een functie van fietsmonteur? Solliciteer direct!

Werkplek en collega's

"Op onze afdeling werk ik samen met 10 collega’s. We werken heel hard, maar er is altijd ruimte voor een grapje. Er hangt een goede en gezellige sfeer op de afdeling. We zijn een hecht team en kunnen het goed met elkaar vinden. We organiseren regelmatig een teamuitje."

Over Amega Groep

"Ik vind Amega een heel erg fijn bedrijf om voor te werken. Ondanks dat het bedrijf zo groot is, voel ik me altijd betrokken met wat er speelt en gebeurt. Je voelt je echt onderdeel van de organisatie."

Doelen en ambities

“In mijn werkzaamheden streef ik uiteraard naar tevreden klanten, problemen zo goed mogelijk oplossen en zoveel mogelijk mensen op een fiets van Groeneveld Fietsen te krijgen.

Als in de toekomst een tweede filiaal geopend zou worden zou ik daar graag aan de slag gaan in een leidinggevende functie.”