Lucas Robijn: Stagiair Verkoopadviseur

Stagiair Verkoopadviseur

Lucas Robijn

Lucas Robijn zit in het tweede leerjaar van de opleiding (Junior) Accountmanager en heeft ervoor gekozen stage te lopen bij Ames Bedrijfswagencentrum. Voor een half jaar lang staat Lucas in de verkoop en leert hij alle kneepjes van het vak!

Het team

“Bij Ames Bedrijfswagencentrum helpen we klanten met het aanschaffen van hun nieuwe of occasions bedrijfswagen. Samen met drie andere collega’s: Rob, Rick en Kris sta ik in de showroom om iedere klant zo goed mogelijk te adviseren bij de aankoop van een bedrijfswagen. Er heerst een gezellige werksfeer en er is genoeg ruimte voor een leuke grap of om met elkaar bij te praten. Hierdoor heb ik snel een goede band opgebouwd met mijn collega’s.”

Stage lopen bij Amega?

Bekijk snel de mogelijkheden bij onze dealer-, schade en universele bedrijven. Wij hebben altijd wel een stageplek die bij jou past!

Bekijk onze stageplekken

Werkinhoudelijk

“Mijn dagelijkse werkzaamheden vind ik erg leuk. Iedere klant die binnenloopt ontvang ik op een vriendelijke wijze om ze vervolgens verder te helpen in de behoefte die zij hebben. Dit kan heel variërend zijn. De ene keer heeft de klant al een afspraak staan en hoef ik diegene alleen door te verwijzen naar de juiste collega. Maar het komt ook vaak voor dat er iemand binnenloopt die nog geen idee heeft wat hij/zij wil. Dan stel ik alvast wat vragen zodat één van mijn collega’s de klant vervolgens verder kan helpen.

Het leukste aan de werkzaamheden vind ik het vele klantcontact waardoor je altijd wel bezig bent en het dus nooit saai is om hier te werken. Ook krijg ik dagelijks genoeg tijd om aan mijn stageopdracht voor school te werken.”

 

Amega als werkgever

“Amega is een groot bedrijf waar je jezelf goed kan ontwikkelen. Ook als stagiair zijn er genoeg mogelijkheden binnen de organisatie. Als je je bijvoorbeeld niet helemaal op je plek voelt op een afdeling, kun je dit aangeven en gaan ze samen met jou op zoek naar een afdeling die wel bij je past. Ook krijgen stagiaires vaak een baan aangeboden nadat ze stage hebben afgerond. Dit is zeker ook één van de mooie dingen die Amega te bieden heeft aan de stagiaires die hier werken.”

Lees meer over stage lopen bij Amega