Alexander Soffree: Hoofd Financiële Administratie MSH

Hoofd Financiële Administratie bij MSH

Alexander Soffree

Alexander Soffree werkt al sinds 2008 bij de Amega Groep en is na diverse functies bekleed te hebben doorgegroeid naar zijn huidige functie: Hoofd Financiële Administratie voor de MSH-dealers (Van Mill, SvensCar en H-Point).

Afdeling

"De financiële afdeling waar ik voor werk bestaat tegenwoordig uit totaal 11 personen, inclusief Controller Michel Vergeer en de financiële administratie van Mulder. We zijn gevestigd in het pand van Svenscar aan de Mijlweg in Dordrecht. Met mijn directe collega's heb ik een fijne en goede relatie. We communiceren open met elkaar en helpen elkaar wanneer nodig. Ook de relatie met de collega’s op de overige afdelingen is goed, we weten dat we met elkaar het bedrijf moeten runnen."

Werkinhoud

"Wat ik leuk vind aan mijn werk? De diversiteit en dagelijkse uitdagingen spreken mij aan. Elke dag loopt anders dan je verwacht. Het bedrijf en de branche zijn continu in beweging en in ontwikkeling. De uitdaging is om, ondanks alle ontwikkelingen en veranderingen, alles onder controle te houden. We zijn met zijn allen verantwoordelijk voor de juiste verwerkingen van administratie en (hierop volgend) de informatievoorziening naar leiding en directie, die basis zijn voor beslissingen binnen het bedrijf."

"Men verwijt mij wel eens ''perfectionistische'' trekjes….alles MOET kloppen. Ik wil alles tot in detail uitzoeken en weten. Wanneer er informatie nodig is wil ik dit altijd zo snel mogelijk, juist en volledig aanleveren. Ik wil graag een belangrijk onderdeel van de onderneming zijn. De voldoening en waardering die je hieruit krijgt geeft me een goed gevoel en energie."

Over Amega Groep

"Amega is een bedrijf dat altijd wil verbeteren en voorop wil lopen in de branche. Als de branche in zijn geheel slechter gaat, wil Amega toch vooruit gaan, tegen de stroom in. Door de kracht van de onderneming kunnen we dit ook. Ik vind het mooi dat ik daar een onderdeel van kan zijn. Amega is een uitdagende, stabiele werkgever, staat open voor ideeën en is betrokken bij zijn personeel."