Jesse da Piedade: Chef onderdelen en accessoires bij PSB

Chef onderdelen en accessoires

Jesse da Piedade

Jesse da Piedade is sinds 2018 werkzaam bij Amega Groep. Hij is vier jaar geleden gestart als medewerker onderdelen en accessoires bij PSB Bedrijfswageninrichting en is doorgegroeid naar chef onderdelen en accessoires. Jesse zijn vooropleiding is de opleiding Administratie en Elektrotechniek, echter heeft hij het vak het meest in de praktijk geleerd.

Afdeling

"De twee vestigingen waarvoor ik verantwoordelijk voor ben zijn Dordrecht en Zwijndrecht. Op mijn afdeling werk ik samen met twee andere collega’s. In mijn functie werk ik samen met twee collega’s van het magazijn, maar ook met de werkplaats, de planning en de verkoop. De relatie met mijn collega’s onderling is goed. We hebben een leuk en gezellig team waar we altijd op elkaar kunnen rekenen."

Werkplek en collega's

"Op onze afdeling werk ik samen met 10 collega’s. We werken heel hard, maar er is altijd ruimte voor een grapje. Er hangt een goede en gezellige sfeer op de afdeling. We zijn een hecht team en kunnen het goed met elkaar vinden. We organiseren regelmatig een teamuitje."

Over Amega Groep

"Amega is een groeiende organisatie die dankzij hun diversiteit aan diensten sterk in de autobranche gepositioneerd staat. Het bedrijf is erg gericht op de mensen en staat altijd voor de werknemers klaar. Tijdens de lastige corona periode heeft Amega er alles aan gedaan om de werknemers veilig en gemotiveerd te houden. Daarnaast biedt Amega hun werknemers ook diverse doorgroeimogelijkheden en dragen ze altijd bij voor goede doelen, wat ik heel mooi vind aan dit bedrijf."

Werkinhoudelijk

"Als chef onderdelen en accessoires ben ik verantwoordelijk voor o.a. het tijdig bestellen van de materialen, de voorraad bijhouden, bij binnenkomst de onderdelen controleren, inkoopfacturen verwerken, contact opnemen met de leveranciers en onderdelen klaarleggen voor diverse projecten. Wat ik leuk vind aan mijn werk is de vrijheid en de autonomie die ik heb om mijn werk op mijn manier uit te voeren. De band die ik met mijn collega’s heb opgebouwd tijdens het werk vind ik heel fijn. Onderling is er een goede relatie met elkaar. Mijn doel binnen het team is om ervoor te zorgen dat de werkprocessen zo efficiënt mogelijk lopen."

 

Vacature

Spreekt het verhaal van Jesse jou aan? Wij hebben bij PSB momenteel een vacature openstaan voor Magazijn Medewerker. Bekijk de vacature en solliciteer! Wie weet word jij wel de nieuwe collega van Jesse.