Manuel Klop: Fietsmonteur

Fietsmonteur

Manuel Klop

Manuel Klop is al 14 jaar werkzaam bij Groeneveld Fietsen. Als een echte spin in het web is Manuel fietsmonteur in de werkplaats maar springt hij ook regelmatig bij in de winkel voor de verkoop van fietsen, onderdelen of accessoires. Door de diverse werkzaamheden is geen dag hetzelfde!

Achtergrond

“Ik heb de opleiding Commercieel Fietstechnicus afgerond en meerdere cursussen gevolgd van verkooptrainingen tot cursussen voor e-bikes, versnellings-, rem- en veringsystemen. Inmiddels werk ik sinds 2020 weer bij Groeneveld Fietsen, waarvoor ik 4 jaar ergens anders heb gewerkt maar de 11 jaar daarvoor ook werkzaam was bij Groeneveld Fietsen.”

Werkinhoudelijk

"Mijn werkzaamheden zijn erg divers. In eerste instantie ben ik verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden, maar wanneer het druk is in de winkel neem ik ook de telefoon op of spring ik bij om klanten te helpen en adviseren bij de aanschaf van hun nieuwe fiets. We hebben een open werkplaats waardoor we gemakkelijk met de winkel in contact staan en we elkaar ondersteunen, waar nodig."

Enthousiast geworden over een functie van fietsmonteur? Solliciteer direct!

Werkplek en collega's

“We staan in de winkel en werkplaats met vier collega’s. Leo (manager), Simon (monteur/assistent), Bas (verkoper) en Jolanda (administratief medewerker). Ik sta in feite grotendeels in de werkplaats, na Leo en Bas ben ik degene die de telefoon aanpakt of helpt bij de verkoop in de winkel. De relatie met mijn collega’s is erg goed. We zijn een klein team met ieder zijn/haar eigen werkzaamheden, die uiteindelijk weer bij elkaar komen.

We hebben een open werkplaats waardoor we tijdens drukke momenten soms allemaal in de winkel staan. Juist dat vind ik erg leuk aan het werk. De diversiteit dat geen één dag hetzelfde is!”

Over Amega Groep

Ondanks de grootte van het bedrijf is iedereen evenwaardig en zorgt Amega ervoor dat iedereen zich op zijn/haar plek voelt en anders de kans geeft om de juiste plek te vinden.”

Doelen en ambities

“In mijn werkzaamheden streef ik uiteraard naar tevreden klanten, problemen zo goed mogelijk oplossen en zoveel mogelijk mensen op een fiets van Groeneveld Fietsen te krijgen.

Als in de toekomst een tweede filiaal geopend zou worden zou ik daar graag aan de slag gaan in een leidinggevende functie.”