Wesley Bloodshoofd: Service Adviseur

Service Adviseur

Wesley Bloodshoofd

Sinds oktober 2021 is Wesley Bloodshoofd werkzaam als Service Adviseur bij Ames Volkswagen in Dordrecht. Na het afronden van zijn vwo-opleiding heeft Wesley de keuze gemaakt om te gaan werken. Hij zocht naar een baan die echt bij hem past. Hij is terechtgekomen op de vacature van Service Adviseur door zijn affiniteit met de automotive. Nu werkt hij al bijna twee jaar met veel plezier bij Amega.

Achtergrond

“Na het afronden van mij vwo-opleiding heb ik overwogen om door te studeren of te gaan werken. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om niet verder te gaan met een vervolgopleiding maar te gaan werken. Ik ben op zoek gegaan naar een baan die echt bij mij past. Door mijn affiniteit met auto’s sprak de vacature: Service Adviseur mij direct aan! Sinds oktober 2021 ben ik dan ook met veel plezier werkzaam als Service Adviseur bij Amega.”

Werkinhoudelijk

“We starten de dag samen met collega’s. Rond 8 uur komen de eerste klanten binnen om zijn/haar auto aan te bieden voor de werkplaats. Als Service Adviseur neem je samen met de klant door welke werkzaamheden er verricht zullen worden. Daarna zetten we de werkorder door naar Chef Werkplaats. Hij bespreekt en delegeert de werkzaamheden onder de Monteurs. Soms gebeurt het dat reparatie/onderhoud meer tijd kost dan ingepland. In dat geval neem je als Service Adviseur contact met de klant op om dit te bespreken. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd door de Monteur maken wij de factuur op.

Daarnaast ben je als Service Adviseur ook verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties: het te woord staan van klanten voor vragen, zowel fysiek als via de mail of telefonisch. Ook ben je bezig met de werkvoorbereidingen voor de volgende dag(en) en eventuele garantie/administratieve taken, zoals het opmaken van offertes en facturen. Kortom, een uitdagende baan met veel klantcontact, planning en administratieve taken."

Enthousiast geworden over de functie Service Adviseur bij Amega?

Solliciteer direct!

Werkplek en collega's

“Bij Ames Volkswagen in Dordrecht werken wij met 22 collega's op de werkplaatsafdeling. 1 Service Manager en Chef Werkplaats, 3 Service Adviseurs en Magazijn Medewerkers en 14 Monteurs. Als Service Adviseur werk je nauw samen met alle collega’s van de werkplaatsafdeling, verkoop maar ook andere afdelingen binnen het bedrijf. Je bent de schakel tussen de collega’s en afdelingen, als een spin in het web.”

Over Amega Groep

“Ik zou Amega omschrijven als een zeer prettige werkgever. Ondanks dat het een grote organisatie is, sta je bij Amega centraal als persoon en kan je echt jezelf zijn. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en worden er mooie kansen aangeboden. Zowel binnen je functie als organisatie kun je doorgroeien.”

Doelen en ambities

“Iedere dag opnieuw klanten blij maken en tevreden houden. Zodat iedere klant een prettige ervaring heeft met een werkplaatsafspraak bij onze Volkswagen vestiging.”