Meelopen met Leo Lekkerkerker

Van Groeneveld Fietsen

Leo Lekkerkerker

Ongeveer een jaar geleden maakte Leo Lekkerkerker de overstap van Ames naar Groeneveld Fietsen. Samen met het team staat hij klaar om een bijdrage te kunnen leveren aan het fietsplezier van de klanten van Groeneveld. We lopen een ochtend met hem mee om zo de diversiteit aan werkzaamheden te ontdekken.

“De dag begint actief als we tijdens de opening van de winkel ongeveer 40 fietsen buitenzetten die we de dag ervoor aan het einde van de dag binnen hebben gezet. Als de fietsen buiten staan en de winkel er weer tiptop uitziet hebben we een overleg met het team. Wat speelt er, welke lopende zaken zijn er gisteren voorbij gekomen en wat staat er vandaag op de planning.''

''Vandaag nemen we de advertentie door met interessante acties die via de krant en social media zijn verspreid. Mijn collega en ik helpen een klant die afgekomen is op onze advertentie in de lokale krant. Na een proefrit heeft hij gekozen voor een rode e-bike Ultimate van Gazelle. Zo kan hij samen met zijn vrouw, die al een elektrische fiets heeft, fietstochten maken. Altijd leuk om enthousiaste klanten te mogen helpen. Het is tijd voor de administratie. Ik bel klanten op om vragen te beantwoorden en afspraken in te plannen voor afleveringen en onderhoud. Verder hou ik de voorraad bij, maak ik facturen en voer ik online boekingen uit. Groeneveld fietsen heeft ook een webshop die ik dagelijks bijhoud. Ongeveer twee à drie keer in de week rij ik met onze eigen bus heen en weer om fietsen weg te brengen en op te halen in het magazijn in Dordrecht. Mijn werk is heel afwisselend en dat maakt het extra aantrekkelijk om bij Groeneveld te werken."

Wil jij ook werken bij Groeneveld Fietsen?

Bekijk vacatures