Evenementen bij Amega

Regelmatig organiseren wij speciale informatiebijeenkomsten en evenementen voor onze stagiaires, vakantiekrachten, werknemers en voor die even mee willen kijken! 

 

Op deze pagina zullen de komende evenementen gedeeld worden waarvoor jij je kan aanmelden. Lijkt het je leuk om een keer een uurtje of en dag mee te kijken met een van onze afdelingen? Dat kan altijd! 

Aanmelden meekijken

TERUGBLIK

Amega Banendag

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière?

Afgelopen zaterdag vond de Amega Banendag plaats op ons bedrijventerrein in Zwijndrecht. En wat was het een succes!

Wij mochten de bezoekers ontvangen met een vers kopje koffie en heerlijke koeken van Miss Latte Regina van den Ende. Waarna wij de bezoekers hebben rondgeleid over het bedrijventerrein en meer hebben verteld over de diverse werkmogelijkheden bij Amega. Daarna was het tijd om de F1 simulator in te stappen en de snelste racetijd neer te zetten. 🏎️

Wij kijken terug op een geslaagde dag! ✔️
Was jij niet in de gelegenheid om langs te komen maar zou jij ook graag eens willen binnenkijken bij één van onze bedrijven? Neem gerust contact met ons op! 📞 078-6322211

TERUGBLIK

Week van Techniek

20 tot en met 24 november 2023 openenden onze bedrijven de deuren! 

Week van de Techniek agenda

  • Rondleiding door het bedrijf
  • Diverse activiteiten in de werkplaats
  • Maak kans op een race cadeaukaart

Tijdens de Week van de Techniek organiseerden onze bedrijven diverse werkplaatsactiviteiten om jou een nog beter beeld te geven van de werkzaamheden in de autotechniek. Zo kon je o.a. zelf een band verwisselen, oliepeil checken of bandenspanning meten. Hierdoor kan je meer proeven van de werkzaamheden en je laten inspireren door de veelzijdigheid van het vak. 

Schrijf je in om mee te kijken