Emma Breedveld: Student autospuiter

Student autospuiter

Emma Breedveld

Emma Breedveld staat aan het begin van haar carrière. Ze heeft haar eerste jaar als student autospuiter afgerond op het mbo. Naast haar opleiding heeft Emma een leerwerkplek bij Schadenet De Koning. “Ik ben gek op auto’s en mijn hobby is airbrushen. Dat komt mooi samen in mijn opleiding en werkplek.”

Achtergrond

Emma volgt een opleiding tot autospuiter en is werkzaam bij één van de Amega bedrijven. Ze combineert haar opleiding met een werkplek bij Schadenet De Koning. Zo kan Emma de geleerde theorie direct toepassen in de praktijk. 

Werkinhoudelijk

“Mijn dag begint met de auto’s spuitklaar maken. Van schuren, plamuren en afplakken tot in de grondverf zetten. Daarna is de wagen klaar voor de spuitcabine. Hiervoor moet je wel de nodige kennis van voorbewerken hebben, anders kan je niet in de spuitcabine staan.

Ik voel me meer dan een mbo-student, bij Schadenet De Koning ben ik echt onderdeel van het team. Ik krijg de kans om dingen te leren en mezelf verder te ontwikkelen. Als ik terugkijk op wat ik meer kan sinds vorig jaar ben ik blij verrast met zoveel als ik al geleerd heb. De ruimte die Amega geeft voor opleiden is zeker niet vanzelfsprekend als ik dat zo hoor van mijn medestudenten. Ik hoop hier nog jarenlang te werken!”

Enthousiast geworden over een functie van autospuiter Amega? Solliciteer direct!

Waar ga je werken

Werkplek

Schadenet De Koning is een universeel schadeherstelbedrijf. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van autoschade. Ook is Schadenet De Koning aangesloten bij Stichting FOCWA Garantiefonds en is Erkend Duurzaam gecertificeerd. Schadenet De Koning is de expert in: autoruitschade, bumper reparatie, hagelschade, lakschade, polijsten, spotrepair en nog veel meer.