Audi Pro

Stijn Lipperts

Stijn Lipperts vertelt in deze rubriek meer over zijn werkzaamheden als Audi Pro bij Ames Audi Centrum in Dordrecht. Stijn is sinds ruim een half jaar werkzaam bij Amega. Na het afronden van zijn opleiding Horecamanager op De Rooi Pannen heeft hij toch gekozen voor een baan in de commercie in de automotive branche.

“Ik streef naar perfectie, ik hou ervan als alles tot in de details klopt!”

De werkplek van de Audi Pro

“Mijn werkplek is de Audi showroom! Een gave plek, gevuld met sportieve en mooie Audi-modellen. Ik zit achter balie en ben het eerste aanspreekpunt voor de klanten.

Als sinds het eerste moment (tijdens mijn sollicitatiegesprek) is er een goede klik met mijn collega’s. Er hangt een gezonde en gezellige sfeer binnen het team. Iedereen is bereid elkaar te helpen, samen te werken en er is op z’n tijd genoeg ruimte voor een grapje.”

Vacature Audi Pro

Enthousiast geworden voor de Audi Pro functie?

Solliciteer direct en wie weet verwelkom en adviseer jij onze klanten binnenkort!

Werkzaamheden Audi Pro

“Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Ik verzorg de afleveringen van de verkopers, hiervoor zorg ik dat de auto’s naar de poetser gaan en klaar staan op de dag dat ze worden afgeleverd. Verder ben ik voor alle klanten en collega’s de ‘Audi Pro’, als zij vragen hebben over Audi kunnen zij bij mij terecht. Ook wanneer en problemen voordoen met de connectie van de MyAudi app en de auto help ik de klanten verder op weg.

Het leukste aan mijn werk is dan ook dat geen één dag hetzelfde is. Elke dag andere auto’s afleveren aan andere klanten. Waarbij je met de ene klant wel een uur in de auto zit en de ander al jaren Audi rijdt en alles al weet. “

Werken bij Amega

Zoals de Amega slogan eigenlijk al zegt: ‘Samen Sterk’. Het is een heel mooi bedrijf om voor te werken en je voelt je er ook erg gewaardeerd.