Nieuws 

Vrijwillige chauffeur via Stichting Werkshop wo, 06 mei
Vanuit de samenwerking tussen Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht en Stichting De Werkshop is meneer Zahidi begonnen als vrijwilliger bij Ames Audi Centrum. Hij helpt ons bij het halen en brengen van klantauto’s die bij ons in de werkplaats een afspraak hebben. Wij bedanken alle betrokkenen voor hun inzet!
Baas over je eigen toekomst! wo, 06 mei
Baas over je eigen toekomst is op bezoek geweest bij Amega! Tim heeft bij Van Mill en Audicentrum Dordrecht een dagje meegekeken met een werkplaatschef, een monteur en monteur in opleiding. Van deze dag is een leuke video gemaakt over ons bedrijf en de diverse banen.
Patat van Frietkar Paulus! wo, 06 mei
Frietkar Paulus is twee weken langs alle vestigingen gereden om de collega's te voorzien voor een lekker patatje. Wij waarderen de inzet van onze collega's in deze roerige tijd!
Volkswagen E-Up! overhandigd aan het LOKET wo, 06 mei
Op woensdag 15 april jl. hebben wij een mooie Volkswagen E-Up! mogen overhandigen aan het LOKET in Zwijndrecht als nieuw lesmateriaal.
Nu ook elektrische fietsen als vervangend vervoer ma, 04 mei
In samenwerking met Groeneveld Fietsen in Zwijndrecht zijn er 45 nieuwe elektrische fietsen aangeschaft voor al onze bedrijven, zowel de merkbedrijven als de universele bedrijven, om onze klanten een extra duurzaam en gezond vervangend vervoer aan te bieden als zij hun auto bij ons voor onderhoud brengen. 🚲🌍 Door de extra genomen hygiënische maatregelen kunnen klanten nog steeds bij de werkplaatsen van onze bedrijven terecht voor bijv. onderhoud, APK-keuring of schadeherstel.
Ames voor 2e jaar op rij beste SEAT-dealer van Nederland ma, 04 mei
Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ is Ames opnieuw uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Daarmee wonnen wij deze gerenommeerde onderscheiding voor het tweede jaar op rij. 🏆 Naast de ‘Best Dealer Award’ onderscheiding ontvingen wij tevens een cheque ter waarde van € 5.000. Wij schonken dat bedrag aan de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht waar Ames zich als partner aan verbonden heeft.