Amega zet in op een hoge tevredenheid onder medewerkers

“Werken moet leuk zijn!” is het motto dat wij binnen Amega nastreven en hier zijn wij dan ook iedere dag hard mee bezig. Wij bieden onze medewerkers uitdagend werk binnen een mooie organisatie met volop mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld techniek, leiderschap of commercie.

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien. 

Binnen Amega Groep B.V. is de gemiddelde medewerkerstevredenheid over 2022 een 8,5!

Het was een bewogen jaar door de komst van corona, maar met elkaar hebben wij er alsnog een heel mooi jaar van gemaakt. Dit is ook gebleken uit het onderzoek. Maar liefst 73% van onze medewerkers hebben deze anonieme enquête ingevuld en geven ons gemiddeld een 8,5 als rapportcijfer! Ten opzichte van 2019 zijn wij maar liefst gestegen van een 8,1 naar 8,5!

Wij zijn erg trots op het resultaat dat we met elkaar hebben neergezet, want met elkaar vormen wij ons prachtige bedrijf!

Onderstaande punten zien we vaak terugkomen:

  • Amega is een fijne, sociale en professionele werkgever.
  • Het is zeker in tijden van crisis prettig om bij een sterk bedrijf te werken.
  • Er is veel waardering voor de (duidelijkheid van de) coronamaatregelen en de teststraat die ook voor huisgenoten beschikbaar is.
  • De bonus als dank voor ieders inzet en de attenties als de frietkraam, het BBQ-pakket en de chocoladereep werden erg op prijs gesteld.
  • We hebben fijne en betrokken collega’s.  

Binnen AA Lease en AA Rental is de gemiddelde medewerkerstevredenheid een 8,1!

Ook hier worden de resultaten gedeeld met de medewerkers tijdens de bedrijfsvergaderingen. Daarbij wordt aangegeven wat positief ervaren wordt en welke punten wij op zullen pakken om onze medewerkerstevredenheid verder te verhogen. Wij waarderen de input van onze medewerkers en nemen de gegeven feedback uiterst serieus.

Onderstaande punten zien we vaak terugkomen:

  • Goede werkgever die talenten ziet en deze benut.
  • Fijne collega's en prettige werksfeer. 
  • Trots om bij AA Lease te mogen werken.

Ook dit jaar zullen wij weer een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren.

We zijn nu al benieuwd naar de reacties!