Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Amega zet in op een hoge tevredenheid onder medewerkers

“Werken moet leuk zijn!” is het motto dat wij binnen Amega nastreven en hier zijn wij dan ook iedere dag hard mee bezig. Wij bieden onze medewerkers uitdagend werk binnen een mooie organisatie met volop mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld techniek, leiderschap of commercie.

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien. 

2024

Een gemiddelde medewerkerstevredenheid van 8,5!

Afgelopen jaar was een jaar vol successen en positieve ontwikkelingen. Met elkaar hebben wij laten zien dat wij als team sterk staan en in staat zijn overal iets moois van te maken. Dit blijkt ook uit ons recente medewerkerstevredenheidsonderzoek, waar maar liefst 70% van onze medewerkers anoniem aan heeft deelgenomen. Het resultaat is een gemiddeld cijfer van 8,5!

Wij zijn erg trots op het resultaat dat wij met elkaar hebben neergezet, want met elkaar vormen wij ons prachtige bedrijf!

Onderstaande punten zien wij vaak terugkomen:

  • Amega is een fijne, sociale en professionele werkgever.
  • Wij hebben fijne en betrokken collega’s.  
  • Ruimte tot persoonlijke ontwikkeling en carrière maken.

Tevreden medewerkers

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 jaarlijks een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien. In het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek werden wij beoordeeld met 8,5!

Binnen AA Lease en AA Rental is de gemiddelde medewerkerstevredenheid een 8,1!

Ook hier worden de resultaten gedeeld met de medewerkers tijdens de bedrijfsvergaderingen. Daarbij wordt aangegeven wat positief ervaren wordt en welke punten wij op zullen pakken om onze medewerkerstevredenheid verder te verhogen. Wij waarderen de input van onze medewerkers en nemen de gegeven feedback uiterst serieus.

Onderstaande punten zien wij vaak terugkomen:

  • Goede werkgever die talenten ziet en deze benut.
  • Fijne collega's en prettige werksfeer. 
  • Trots om bij AA Lease te mogen werken.

Ook dit jaar zullen wij weer een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren.

We zijn nu al benieuwd naar de reacties!