Traineeship Service Adviseur

Traineeship Service Adviseur

Binnen de bedrijven van Amega kun jij deelnemen aan het speciaal ontwikkelde traineeship voor Service Adviseur. Binnen twee maanden leren wij jou alle kneepjes van het vak en heb jij een nieuwe uitdagende baan met volop doorgroeimogelijkheden.

 

Lijkt het jou leuk om te werken in de automotive branche en zoek jij een baan waar je klantcontact kunt combineren met afwisselende administratieve taken? Dan is dit je kans! 

Tijdens de traineeship zal je kennis maken met het vak van Service Adviseur door middel van trainingen en werken in de praktijk. De trainingen die je krijgt zullen een bijdrage leveren aan je introductie binnen de Amega bedrijven en de functie, het leren kennen van de normen en waarden binnen het bedrijf, de klanten leren kennen en de programma's waar je mee aan de slag gaat. Er is een programma met 8 dagdelen waaraan je deelneemt tijdens de eerste 2 maanden. Het volledig uitgewerkte programma is onderaan deze pagina te zien. 

Wat zijn de voordelen van onze Traineeship?

  Je hebt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 7 maanden.

  De eerste 2 maanden staan in het teken van deze traineeschip. 

  Direct salaris op het niveau van Service Adviseur. 

  Je hebt geen ervaring nodig, wij leren je dit mooie vak graag! 

Ben je enthousiast over deze traineeship en zou jij je graag aanmelden? Dat kan onderaan deze pagina! Wil je eerst nog wat meer aanvullende informatie? Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met jou op of bel naar onze HR afdeling via 078-6322211.

Hoe zien de trainingsdagen eruit? 

Onderstaand is het complete trainingstraject te zien die je zult doorlopen in onze traineeship. De trainingen worden gegeven door externe specialisten en collega's.
Naast de trainingsdagen zullen er intervisies plaatsvinden waarin je ervaringen en uitdagingen vanuit de praktijk met elkaar bespreekt en oplossingen met elkaar deelt.
Een keer per maand heb je een 1-op-1 coachingsgesprek met onze externe trainer Ton Megens.

Dagdeel 1: "Introductie van de Amega Groep, dealers, klanten en het vak servicemedewerker."

  • Hierin word je welkom geheten door de directie en/of aftersales managers. Je leert de kernwaarden van Amega kennen en je krijgt een introductie in het opleidingsprogramma.

Dagdeel 2: "De Amega manier" van service verlenen."

  • Je leert kennen wie de Amega klant is en hoe je die benaderd. Je leert de relatie tussen klanttevredenheid en loyaliteit. 
  • Doormiddel van rollenspellen met echte praktijksituaties zal je ontdekken wat er van je wordt verwacht in je nieuwe functie. 

Dagdeel 3: "Telefonische communicatie & e-mail etiquettes". 

  • De telefoon en e-mail wordt intensief gebruikt door de service adviseurs. Hierin leer jij de do's en don'ts. 

Dagdeel 4: "Persoonlijk contact met de klant''. 

  • Hierin wordt er aandacht besteed aan het belang van de eerste indruk en oprechte aandacht voor de klant. Hier ga je oefenen met een 'auto aanname'.

Dagdeel 5: "Service en verwachtingen van de klant".

  • Je moet jezelf goed kunnen verplaatsen in wensen, eisen en behoeften van de klant en je hierin kunnen verplaatsen. Hier zal je een service oefengesprek voor voeren. 

Dagdeel 6: "Het bellen en overleggen over meerwerk" & "Autoafgifte en factuuruitleg".

  • Hier zal je oefenen met het brengen van 'slecht' nieuws naar de klant en factuuruitleg. 

Dagdeel 7: "Klantenopvang en- behandeling"

  • Je leert de 10 gouden regels voor een succesvolle klantenopvang. 

Dagdeel 8: "Pareren en tegenwerpingen"

  • Het onderscheiden en kunnen omgaan met echte en onechte bezwaren. 

Aanmelden Traineeship Service Adviseur