Begin jij binnenkort aan je eerste job?

Startersfuncties bij Amega

Verwacht jij binnenkort af te studeren en kun je niet wachten om hierna aan je eerste job in de automotive te beginnen? Wij hebben momenteel uiteenlopende startersvacatures openstaan waar je veel kunt leren en vanuit kunt doorgroeien. Wat je achtergrond ook is, we weten zeker dat er een match mogelijk is. 

‘’Wist je dat er veel mensen al lang bij Amega werken die hun carrière bij ons begonnen zijn? Wij geven jong talent graag de kans waarna mensen lang bij ons blijven werken. Het gemiddelde dienstverband bij Amega is 10 jaar.’’

Startersvacatures

Aanmelden meekijken 

Wil jij liever vrijblijvend een kijkje nemen bij één van onze startersfuncties voordat je solliciteert? Dan is zeker mogelijk. Geef in onderstaand formulier aan bij welke functie je zou willen meekijken en wanneer jou dit schikt. Wij nemen vervolgens snel contact met je op. 

Vragen? Kom in contact!

Heb je vragen over onze openstaande vacatures, jouw sollicitatie of wil jij graag meer weten over werken bij Amega? Dan kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op het telefoonnummer 078-6322211 of hier via WhatsApp.

 078-6322211

 06-51465628

 personeelszaken@amega.nl

Over Amega Groep

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 650 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grootte en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Amega Groep?

  Werken met de gaafste automerk(en)!
  Sluit je aan bij een groeiend en succesvol bedrijf!
  Grootste autobedrijf in de regio
  Een van de sterkste automotive holdings van Nederland
  Professionele en positieve familiesfeer waardoor onze medewerkers vaak lang bij ons blijven werken
  8,5 medewerkers tevredenheid

 

medewerkers tevredenheid 8,5
medewerkers tevredenheid 8,5

 

Tevreden medewerkers

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 jaarlijks een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien. In het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek werden wij beoordeeld met 8,5!