Sollicitatieprocedure

Hoe werkt het?

Solliciteren bij Amega

Wat leuk dat je bij ons hebt gesolliciteerd of dat je op het punt staat om te solliciteren. De eerste stap naar een nieuwe baan is gezet! Wij gaan met jouw sollicitatie aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Aan de hand van jouw sollicitatie zijn er 3 mogelijkheden:

  • Je mag op sollicitatiegesprek komen!
  • Helaas er is geen match en wij zullen jou helaas moeten afwijzen.
  • Wij hebben nu geen vacature die aansluit, maar houden je gegevens graag in portefeuille voor de toekomst.

Proces

De 4 stappen van de sollicitatieprocedure

Solliciteren

Gesprek(ken)

Contract

Welkom

Sollicitatiegesprek

Wij zijn enthousiast over jouw solliciatie en bellen jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. In dit gesprek gaat het er vooral om dat wij jou goed leren kennen en jij een goed beeld krijgt van onze organisatie en de mogelijkheden. Na het gesprek hebben wij allebei tijd om na te denken of Amega bij jou past als nieuwe werkgever. Wanneer wij allebei enthousiast zijn volgt er een tweede gesprek. In het tweede gesprek zul je meer horen over van jouw toekomstige werkplek en jouw nieuwe collega’s. Is er in dit gesprek nog steeds een match? Dan doen wij jou graag een aanbod en hopen wij dat je “ja” zegt!

Referenties

Tijdens het eerste gesprek vragen wij je ook om één of twee referenties op te geven van vorige werkgevers. Na het gesprek nemen wij contact op met deze referenties. Wij gaan uiteraard zorgvuldig met deze gegevens om.

Verklaring omtrent gedrag

Als je bij ons in dienst komt vragen wij jou om een ‘Verklaring Omtrent Gedrag” aan te vragen en bij ons in te leveren. Je krijgt na jouw indiensttreding een mail vanuit dienst Justis en kunt vervolgens met jouw eigen DigiD code de VOG online aanvragen.

Gegevens

Portefeuille

Het kan soms zijn dat wij op het moment van solliciteren geen passende vacature hebben en wij jouw CV graag in portefeuille willen bewaren. Hiervoor hebben wij wel jouw toestemming nodig. Mogen wij jouw gegevens 2 jaar bewaren? Laat het ons dan even weten door te reageren op de mail die wij jou sturen. Zo kunnen wij in de toekomst eventueel contact met jou opnemen!

Bezoek website

Wanneer je onze website bezoekt, worden het IP-adres en de door jou bezochte pagina's vastgelegd. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Amega zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld of voor naleving van wettelijke verplichtingen. Wij hebben een bewaartermijnenbeleid waarin wij bepalen hoe lang gegevens bewaard mogen worden. Gegevens die je achterlaat in het sollicitatieformulier als ook jouw motivatie en CV op onze website of per email worden maximaal 4 weken bewaard na beoordeling van jouw sollicitatie. Mochten wij jou gegevens in onze portefeuille willen bewaren zullen wij jou gegevens maximaal 2 jaar bewaren. Wij vragen jou hier per email een akkoord voor te geven.