Matthijs Boor: Teamleider applicatiebeheer en ontwikkeling

Teamleider Applicatiebeheer en Ontwikkeling

Matthijs Boor

"Ik ben bij Amega Groep begonnen als Systeembeheerder en vanaf 2012 heb ik de Software Ontwikkel- en Beheerafdeling opgezet. Sinds 2008 ben ik bij Amega Groep in dienst, daarvoor werd ik door Amega Groep ingehuurd. Ik ben opgeleid als Systeembeheerder MBO niveau 4 en heb mijn HBO bedrijfskunde in 2019 naast mijn huidige baan afgerond."

Afdeling

"Onze afdeling bestaat uit vijf Ontwikkelaars en Beheerders en een vacature. We werken samen in een hecht team om de problemen met software op te lossen en nieuwe applicaties te bouwen waar het hele bedrijf van profiteert, onder andere betaalsystemen en bestelsystemen voor bijvoorbeeld laadpalen. We hebben het altijd gezellig met elkaar en pakken werk van elkaar over indien nodig."

Werkinhoud

"Het leukste aan mijn werk vind ik de verschillende bedrijven die net allemaal iets anders in elkaar steken, andere behoeftes hebben en andere diensten leveren. Dat maakt het ontwikkelen van software gevarieerd en uniek. Daarnaast is het zo dat alles wat ik en mijn ICT-collega's ontwikkelen, door onze andere Amega collega's direct in gebruik wordt genomen. Dat maakt het veel leuker dan iets ontwikkelen voor een externe klant of relatie. We zijn zo elke dag bezig processen te verbeteren in het hele bedrijf."

Over Amega Groep

"Amega is een fijne club om voor te werken. We staan altijd klaar om elkaar te helpen en er heerst een goede sfeer, ook is het fijn dat je iedereen altijd kan bellen welke rol ze ook hebben binnen het bedrijf."

Vacature Developer

Wil jij samen met Matthijs in het team komen werken? 

Ben jij in staat om de uitdagingen van onze verschillende afdelingen, bedrijven en klanten te vertalen naar dynamisch robuuste applicaties? Word je enthousiast van nette code, goede structuren en technisch inhoudelijk sparren met je collega’s? Dan is de rol van back-end ontwikkelaar je op het lijf geschreven!