Introductieprogramma

Introductie

Hoe leer ik Amega zo snel mogelijk kennen?

Als je bent aangenomen zal je zo snel mogelijk deelnemen aan het introductietraject "Ik werk bij Amega" met andere nieuwe collega's. Deze training is ontwikkeld om nieuwe collega’s kennis te laten maken met ons bedrijf waardoor je je sneller thuis zult voelen. Wij zijn er van bewust dat het succes van de organisatie bepaald wordt door de mensen die er werken en wij vinden het belangrijk hier in te investeren. De training wordt gegeven door Peter Vos van V+P Performance Development.

Hoe ziet het programma bij Amega Groep eruit?

  • Algemene kennismaking met jouw nieuwe collega’s en uitleg over onze historie, de actuele situatie en onze cultuur.
  • Je zult een rondleiding krijgen op ons terrein in Zwijndrecht waar je kennis maakt met verschillende collega’s en een aantal andere bedrijven binnen Amega Groep. Tijdens de rondleiding zal bij ieder bedrijf iets verteld worden over de werkzaamheden.
  • Training over klanttevredenheid en techniek
  • Uitleg over de communicatie en het samenwerken binnen onze organisatie. Aan het einde van deze training zal een evaluatie plaatsvinden waarin je jouw bevindingen over de training kunt delen.
  • Als afsluiting van het introductietraject heb je een lunch met onze directeuren Leen de Koning en Niels ter Brake.

Aa Lease en AA Rental

Hoe ziet het programma bij AA Lease en AA Rental eruit?

Wanneer je onze collega bent geworden, doen wij er met elkaar alles aan om te zorgen dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt binnen ons bedrijf.

Tijdens jouw eerste werkdag word je opgevangen door één van onze collega’s. Hij of zij gaat jou wegwijs maken op jouw werkplek en door ons bedrijf. Je krijgt een rondleiding om alle nieuwe collega’s te ontmoeten. Vervolgens worden alle ins en outs van het werk bij gebracht om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan.

Nadat jij dagelijks zelfstandig aan de slag kan, ga je ook met collega’s van andere afdelingen mee kijken. Op die manier krijg je meer inzicht in het vak leasing en van alle werkzaamheden die door collega’s worden uitgevoerd.

Om het vak nog verder onder de knie te krijgen, bestaat onze AA Academy en de opleiding VNA Leasing. De AA Academy zijn bijeenkomsten georganiseerd door medewerkers voor medewerkers om onderwerpen die actueel zijn extra aandacht te geven en hiervan te leren.De opleiding VNA Leasing zijn vier bijeenkomsten waarin per bijeenkomst een bepaald onderdeel van het vak leasing wordt besproken. Nadat ieder onderwerp is behandeld, besproken en bestudeerd, wordt geëindigd met een examen. Zodra het examen met een voldoende is afgerond, ontvang je een diploma.

Uiteraard staat de manager van de afdeling altijd voor jou klaar om vragen te beantwoorden, feedback te geven of jouw voortgang te bespreken.