Kevin Vlot: Eerste Schadehersteller

Eerste Schadehersteller

Kevin Vlot

Kevin Vlot is al sinds 2016 werkzaam bij Amega, als Eerste Schadehersteller bij Schadenet Ames. Kevin schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en heeft zijn specialiteiten liggen bij kleine/grote schades, montage/demontage en plaatwerk.

Achtergrond

“Ik heb de opleiding tot Eerste Schadehersteller succesvol afgerond. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en niet voor verrassingen te komen staan. Denk hierbij aan CO2 lastechnieken, puntlassen, hardsolderen, lijmtechnieken en hybride verbindingen. Alles om allround te kunnen repareren!”

De afdeling en werkzaamheden

“Mijn vaste werkafdeling is de plaatwerkerij. Hier komt alles van begin tot eind voorbij. Allereerst wordt de auto gewassen zodat ik hierna kan beginnen aan het demonteren en plaatwerken, daarna gaat de auto door naar de voorbewerking. Daar maak ik meestal een klein praatje met mijn collega voorbewerker om extra aandachtpunten door te spreken. Vervolgens komt na het spuiten de auto weer terug bij mij voor het opbouwen zodat de auto niet van nieuw is te onderscheiden.

Alle collega’s van de montage en plaatwerkafdeling kunnen elkaar ondersteunen in de werkzaamheden. Zo kunnen we echt op elkaar bouwen, dat is een fijn idee. We kunnen allemaal goed met elkaar opschieten en dat maakt ons een heel sterk team. Het is vooral een fijn gevoel dat je het niet alleen doet maar met elkaar!”

Vacatures Schadenet Ames

Enthousiast geworden over werken bij Schadenet Ames? Bekijk welke functie er bij jou past en solliciteer direct! 

Kom werken bij één van de grootste automotive bedrijven van de regio.

Bekijk onze vacatures

Doelen en ambities

“De uitdaging voor mij is om het werk zo netjes mogelijk te doen, dit doel streef ik dan ook dagelijks na om goede kwaliteit te leveren. Iets dat altijd in mijn hoofd zit: liever in één keer goed dan nog een keertje overdoen. Wat ik voornamelijk het belangrijkst vindt is dat de auto weer veilig de weg op gaat. Veiligheid en kwaliteit staat voorop!”

 

Amega als werkgever

“Ik ben blij met Amega als werkgever, ik kan erop bouwen en krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Amega ziet je als mens en niet als nummer. Daarnaast worden er veel leuke dingen voor het personeel georganiseerd. In tegenstelling tot andere bedrijven waar ik gewerkt heb is er bij Amega wel structuur en goede leiding dat is fijn en zorgt voor een prettige werkomgeving.”