17 - 21 juni 2024

Meekijkweek Service & Support

PROEF DE WERKSFEER

Kijk mee op onze afdeling

Tijdens onze meekijkweek van 17 tot en met 21 juni krijg jij de unieke mogelijkheid om een halve dag of aantal uur mee te kijken met onze collega's op de Service & Support afdeling van Amega. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of net klaar met school? Proef de werksfeer en ontdek de werkzaamheden. Tijdens deze dag vertellen wij je graag meer over de functie Service & Support medewerker bij Amega. 

Ontdek het tijdens onze meekijkweek

Werkzaamheden Service Support medewerker

Als Service Support medewerker verleen jij aan onze klanten een perfecte, telefonische service. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Aftersales klanten.

  • Eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten;
  • Adviseer de klant over de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden;
  • Plan de werkplaatsafspraak in en bereid deze administratief voor;
  • Werken in een hecht en gezellig team!

Werkplezier & doorgroeimogelijkheden

Wat bieden wij?

Wanneer je aan de slag gaat op onze afdeling Service Support zorg jij ervoor dat al onze klanten naar tevredenheid geholpen worden. Binnen Amega bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden. Hierover vertellen wij je graag tijdens je bezoek.

Tijdens deze meekijkweek kun je kennismaken met de werkzaamheden van een Service Support medewerker. Samen met één van onze huidige medewerkers doorloop je de werkzaamheden en kun je hem/haar alles vragen over de functie en Amega. Ontdek snel of wij een match zijn!

Kijk een dag(deel) mee!

Meld je vrijblijvend aan

Wij nodigen jou van harte uit om mee te kijken op onze Service & Support afdeling. Kom langs, ervaar de werkzaamheden, proef de werksfeer en ontmoet alvast collega's!

Maandag - vrijdag: 08:30 - 16:30 uur