Over Amega


Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid. Amega is een groeiende en winstgevende organisatie en is de moedermaatschappij voor dealerschappen van de merken Volkswagen/Audi/Seat/Škoda (Ames), Opel (Van Mill), Volvo (SvensCar) en Hyundai (H-Point). Tevens bestaat Amega uit Amega Holding B.V. de moedermaatschappij voor AA Lease en het verhuurbedrijf AA Rental, PSB Bedrijfswageninrichting, 2 schadeherstelbedrijven (Schadenet Ames en Schadenet de Koning) en het groeiende universele bedrijf Service Only. Totaal bij Amega zijn ongeveer 400 medewerkers werkzaam.

De filosofie van Amega is het ontzorgen van klanten door integratie van haar dienstverlening en bieden van heldere en kordate service rondom het produkt auto in de regio Zuid-Holland-Zuid. Amega is het afgelopen decennium uitgegroeid tot een toonaangevende automotive organisatie, dit is bereikt door gebundeld specialisme en 60 jaar ervaring van ruim 400 betrokken en kundige medewerkers. Het begrip 'partner' is kenmerkend voor de filosofie achter Amega. De missie is mensen onder alle omstandigheden mobiel maken en mobiel houden. Zakelijke én particuliere klanten vinden bij Amega een gedegen groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige service- en dienstverlening voor personen- en bedrijfswagens en professioneel fleetmanagement.

One-stop-shopping

One-stop-shopping heeft plaats gemaakt voor non-stop-shopping. Dat is zeker van belang voor de Drechtsteden, Gorinchem en de Hoeksche Waard. Het economische hart van Nederland draait per slot van rekening 24 uur per dag op volle toeren. Automobiliteit fungeert hierbij als smeermiddel voor de veelzijdige bedrijvigheid. Daarom zijn de bedrijven van Amega regionaal verspreid én zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Probleemoplossend vermogen

Ruim vierhonderd gekwalificeerde medewerkers bewijzen dagelijks het probleemoplossend vermogen van het automotive concern. Daarin schuilt de kern van het verhaal: Amega bedrijven verkopen niet alleen auto’s en aanverwante diensten of producten, maar vooral zekerheid. De onbetaalbare zekerheid van automobiliteit.