Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die graag in de praktijk wil leren wat het vak inhoudt? 

Binnen Amega zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires binnen verschillende afdelingen en bedrijven. Wij vinden het belangrijk om jou als stagiair(e) de mogelijkheid te bieden om praktijkervaring op te doen en hierbij alles uit jezelf te halen! Zo hopen wij dat je na je stage terugkijkt op een boeiende en leerzame tijd binnen Amega. Heb jij na het afronden van je stage ook kans om bij ons te komen werken? Zeker! Wij zien vaak dat stage een mooie stap is richting een leuke baan binnen ons bedrijf.

Bekijk hier de stage vacatures

Stageplaatsen

Wij bieden VMBO, MBO en HBO stageplaatsen aan op verschillende afdelingen. Studenten die studeren aan het MBO kunnen via de site van de SBB kijken naar onze erkenningen, voor veel opleidingen zijn wij al een erkend leerbedrijf. Mocht jouw opleiding hier toch niet tussen staan, kunnen wij deze altijd proberen aan te vragen.

Op o.a. de volgende afdelingen kun je ervaringen opdoen die jou een stapje verder helpen:

 • Werkplaats - ook voor schade en betimmering;
 • Fietsmonteur;
 • Fietsverkoper;
 • Werkplaatsreceptie;
 • Magazijn;
 • Facilitaire dienst;
 • Verkoop in showroom;
 • Verkoopadministratie;
 • Financiële administratie;
 • Controlling;
 • Marketing;
 • Projectmanagement;
 • Commerciële binnendienst;
 • Garantie;
 • ICT;
 • HR.

Heb jij interesse in een stage binnen ons bedrijf? Dan vragen we je om te solliciteren en je CV en motivatiebrief te uploaden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken naar de mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben over stagemogelijkheden dan kun je contact opnemen met onze HR afdeling via 078-6322211.

Bekijk hier de stage vacatures

Informatie bijeenkomst stagiairs

Onlangs organiseerden wij op ons bedrijventerrein in Zwijndrecht een speciale informatiebijeenkomst voor onze huidige stagiairs en vakantiekrachten. Collega's Amber Dekkers, Sander Dellevoet, Hugo Pelikaan en Niels Lekkerkerker gaven presentaties over Amega en hun werk. Hierna kreeg de groep een rondleiding over het terrein en werd de middag afgesloten met een gezellige borrel.

Wil jij ook een droomstage beleven bij één van de grootste mobiliteitsbedrijven van de regio? Solliciteer dan als stagiair!

Stagiaires aan het woord

Mariëlle - Stagiaire afdeling HR (HBO)

“Tijdens mijn stage op de afdeling HR heb ik het enorm naar mijn zin gehad. Het is uitdagend werk waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en leert prioriteiten te stellen. Ik voelde me gewaardeerd en kwam terecht in een gezellig en hardwerkend team. Zelf kon ik aangeven in welke onderwerpen ik interesse had en aan welke projecten ik wilde meewerken. Hierin waren ze altijd bereid om mij de kans te geven dit op te pakken en goede begeleiding te bieden. Met vragen kon ik altijd terecht bij één van mijn “collega’s”. Door de fijne werksfeer heb ik alle kanten van het HR vakgebied kunnen zien tijdens een leuke stage!”

Daan – Stagiair receptie Ames Zwijndrecht

"Ik liep stage bij de werkplaatsreceptie van Ames Zwijndrecht. Ik kreeg hier veel vrijheid en mocht vanaf het begin al veel doen. Ik heb heel veel geleerd juist doordat ik zoveel mocht doen. Ik had het gevoel dat ik serieus werd genomen door mijn collega’s en niet alleen koffie hoefde te halen omdat ik de stagiair was. Ik werd ook goed geholpen met mijn opdrachten als ik iets niet snapte of als ik het moeilijk vond. Verder vond ik het een hele fijne werksfeer met super gezellige collega’s. Ik ben heel blij dat ik deze stage gehad heb, waar ik zelfs een vakantiebaan aan heb overgehouden."

Mikias - Stagiair verkoop Van Mill

"Voor mijn HBO-opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan Avans Hogeschool heb ik mijn onderzoeksstage voltooid bij Van Mill Dordrecht. Mijn stage en onderzoek was gericht op sales. Hierdoor ben ik gedurende mijn stage in het verkoopteam bij Van Mill opgenomen. Van Mill Dordrecht heeft een jong en dynamisch team. Ik werd niet gezien als stagiair, maar als echte collega. Door deze ervaring kan ik Van Mill Dordrecht en Amega 100% aanraden aan studenten die op zoek zijn naar een leuke, afwisselende en uitdagende stage. Geen dag is hetzelfde, dit heeft mijn verwachtingen overtroffen. Door mee te werken leer je elke dag nieuwe dingen en mijn onderzoek heeft bijgedragen aan de bedrijfsvoering van Van Mill. Na mijn stageperiode is mij ook een bijbaan aangeboden!"

Bo - Stagiair werkplaats SvensCar

"Ik loop stage bij Volvo SvensCar Dordrecht in de werkplaats. Ik krijg erg veel vrijheid en de kans om te laten zien wat ik kan. Ik ga met plezier naar mijn stage toe. Ik leer hier erg veel en de sfeer in de werkplaats is erg fijn. Ook hangt er een goede sfeer onder de collega’s. Ik kijk terug op een leerzame stage!"

Solliciteer direct!