PSB meekijkweek montage specialist

Heb jij altijd al eens willen meekijken in onze werkplaats en hoe onze montage specialisten te werk gaan? Dit is jouw unieke kans! 

In de week van 27 juni tot en met 1 juli aanstaande is er iedere dag tussen 09:00u - 16:00u de mogelijkheid om je in te schrijven om een uur mee te kijken in de werkplaats bij onze montage specialisten (bedrijfswageninrichters) in Zwijndrecht. Door middel van een kijkje achter de schermen heb je de kans om een goed beeld te krijgen van de functie, eventuele nieuwe collega's en het bedrijf. Kortom, de perfecte mogelijkheid om te zien of deze functie en het bedrijf bij je passen! 

Na afloop van het uur meekijken is er direct een mogelijkheid om een kopje koffie te drinken met de manager van PSB!

Ben jij benieuwd geworden en lijkt jou dit een leuke manier om kennis met elkaar te maken? Schrijf je dan nu in!

Aanmelden meekijkweek

Je kunt hierbij aangeven welke dagen en tijdstippen het beste uitkomen. Na jouw aanmelding zullen wij nog verder contact met je opnemen om het e.e.a. af te stemmen. 

Nick over het werken als montage specialist:
"De werkzaamheden bij PSB zijn erg variërend. Zo richten we alle merken en type bussen in op wens van de klant. Denk daarbij aan elektra-pakketten, omvormers, metaalinrichtingen en houtinrichtingen. Eigenlijk alles op maat naar wens van de klant en dan is alles mogelijk".


Wat houdt de functie van montage specialist in? 

 

  • je begint de dag door op je IPad de digitale werkorder voor die dag te openen. Bij deze order zie je inbouwtekeningen en foto's, zodat je precies weet wat je te wachten staat! De nieuwe opdracht neem je door met de chef, waarna je zelfstandig aan het werk gaat. 

  • tijdens het inrichten werk je samen met je collega's en kan je overleggen waar nodig. Je monteert en sluit verschillende soorten elektronische componenten aan, plaatst houten of kunststof wand- en vloerbekleding.

  • de bus is helemaal ingericht op de wensen van de klant. Aan het eind van je klus kun je trots zijn op het eindresultaat. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren, en heb jij twee rechterhanden? Onze vakkundige collega's leren jou graag alle kneepjes van het vak!

 

Op bijgevoegde foto zie je hoe wij stapsgewijs een kale bus volledig ombouwen en naar wens inrichten voor allerlei klanten. Wij hebben grote bedrijven als klant zoals Boskalis, BAM en Milwaukee.

Wil jij graag deelnemen?

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om je hiervoor in te schrijven? Schrijf je dan snel in!  

Heb jij eerst nog wat meer informatie nodig voor je de keuze maakt om je aan te melden? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 078- 632 22 11 of mail naar personeelszaken@amega.nl.


Aanmelden meekijk week Montage Specialist

Na jouw aanmelding zullen wij nog verder contact met je opnemen om het e.e.a. af te stemmenn.