Lees hier alles over wat er speelt binnen Amega. Zo blijf je altijd op de hoogte van de activiteiten die Amega oragniseert of bijwoont. Amega heeft vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Papendrecht, Sliedrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland en 's-Gravendeel.

Diagnose training bij Ames Sliedrecht!

Woensdagavond 31 juli 2019 heeft onze Chef werkplaats Bert certificaten mogen uitreiken aan Len, Hans en Lenard. Zij hebben dit certificaat in ontvangst mogen nemen vanwege het goed afronden van hun trainingstraject diagnose stellen. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer

3 Technisch Specialisten naar Wolfsburg!

Eind juni hebben 3 Technisch Specialisten van Ames Zwijndrecht deelgenomen aan de training Hoogvolt Expert bij onze Volkswagen Academy in Wolfsburg Duitsland!

Lees meer

Training leidinggevenden

In de week van 24 juni was de aftrap van de vervolgtraining Managementvaardigheden onder leiding van Ton Megens van Improve. Al met al was het weer een groot succes en kijken we uit naar de volgende training die Ton in het najaar gaat geven. 

Lees meer

Praktijkbegeleider van het jaar

26 juni 2019 was een bijzondere avond. Op die avond werd bij ons door de heer Tycho Jansen, wethouder van de Gemeente Zwijndrecht, de "praktijkbegeleider van het jaar" benoemd voor leerlingen van de school voor praktijkonderwijs De Sprong.

Lees meer

BOVAG debat

Maandag 24 juni 2019 vond het BOVAG debat plaats over sociale innovatie met belangrijke stakeholders, zoals werkgevers, vakbonden, opleiders, beleidmakers, politici en andere brancheorganisaties. Minister Wouter Koolmees sprak voorafgaand aan het debat inspirerende woorden waarmee de aanwezigen direct aan het denken werden gezet. Namens ons bedrijf waren Leen de Koning en Suzanne Kuiper hierbij aanwezig.

Lees meer

Amega Summer BBQ

Op zaterdag 22 juni 2019 hadden wij onze Amega Summer BBQ bij het Spektakel in Zwijndrecht georganiseerd door onze Personeelsvereniging.

Er kwamen veel enthousiaste collega’s en partners naar toe om gezellig samen te eten, wat te drinken en in de avond te dansen.

Lees meer

Amega Super Stage

Op 23 mei 2019 waren wij aanwezig op de Innovation Award ZHZ voor de uitreiking van onze Amega Super Stage. Onze HR directeur Suzanne Kuiper heeft tijdens dit evenement de stageplaats uitgereikt aan maar liefst 2 winnaars!

Lees meer

Audi E-tron

21 mei 2019 was voor ons een speciale dag die in het teken stond van de nieuwe Audi E-tron!

Wij hadden vandaag maar liefst 120 enthousiaste Da Vinci studenten en docenten van de studierichtingen Autotechniek en Mechatronica op bezoek voor een E-tron presentatie.

Lees meer

Onze medewerkers geven ons een: