Amega meekijkweek Service Adviseur

Heb jij altijd al eens willen meekijken met onze Service Adviseurs om te kijken of deze functie perfect bij jou past? Dan is dit jouw unieke kans!

Aanmelden

In de week van 4 tot en met 8 juli a.s. is er iedere dag tussen 09:00 - 16:00 uur de mogelijkheid om je in te schrijven voor het meekijken. Door middel van een kijkje achter de schermen heb je de kans om een goed beeld te krijgen van de functie, eventuele nieuwe collega's en het bedrijf. Kortom, de perfecte mogelijkheid om te zien of deze functie en het bedrijf bij je passen! 

Na afloop van het uur meekijken is er direct een mogelijkheid om een kopje koffie te drinken met de manager van de vestiging.

Ben jij benieuwd geworden en lijkt jou dit een leuke manier om kennis met elkaar te maken? Schrijf je dan nu in!

Je kunt hierbij aangeven welke dag, tijdstip en vestiging het beste uitkomt. Na jouw aanmelding zullen wij nog verder contact met je opnemen om het e.e.a. af te stemmen. 

Martijn over de functie van Service Adviseur:
"Als Service Adviseur ben je de schakel tussen de klant en de monteurs in de werkplaats. 
Je zou misschien denken dat je als Service Adviseur technische kennis nodig hebt. Dat is niet zo. Als je de klant maar met een tevreden gevoel de deur uit kan laten gaan". 


Wat houdt de functie van Service Adviseur in? 

Visite kaartje van ons bedrijf  |   Jij bent het eerste aanspreekpunt voor werkplaats klanten   |   Werkzaamheden plannen

 

 

  • je zorgt ervoor dat wij het onmogelijke voor de klant toch mogelijk maken;
  • je zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgt wordt op het gebied van mobiliteit; 
  • je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ontvangt iedereen met een glimlach;
  • je geeft de klanten advies over alle werkzaamheden die een auto nodig heeft en denkt hierbij altijd mee met de klant;
  • je bewaakt de planning en houd de voortgang van de auto in de gaten door overleg met de chef werkplaats; 
  • je koppelt deze informatie aan de klant terug. 

Heb je nog geen ervaring binnen de automotive branche, maar kun jij je wel volledig vinden in bovenstaande omschrijving en ben je klantgericht en communicatief sterk? Dan leren wij jou graag de kneepjes van het vak.

Wil jij graag deelnemen?

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om je hiervoor in te schrijven? Schrijf je dan snel in!  

Heb jij eerst nog wat meer informatie nodig voor je de keuze maakt om je aan te melden? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 078-6322211 of mail naar personeelszaken@amega.nl.

Unieke kans naast de meekijkweek: een traineeship!

 


Unieke kans! Binnen de bedrijven van Amega kun jij deelnemen aan het speciaal ontwikkelde traineeship voor Service Adviseur. Binnen twee maanden leren wij jou alle kneepjes van het vak en heb jij een nieuwe uitdagende baan met volop doorgroeimogelijkheden. 

Mocht je daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de functie van Service Adviseur na het meekijken bij onze collega Service Adviseurs is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze traineeship. 

Tijdens de traineeship zal je kennis maken met het vak van Service Adviseur door middel van trainingen en werken in de praktijk. De trainingen die je krijgt zullen een bijdrage leveren aan je introductie binnen de Amega bedrijven en de functie, het leren kennen van de normen en waarden binnen het bedrijf, de klanten leren kennen en de programma's waar je mee aan de slag gaat. Er is een programma met 8 dagdelen waaraan je deelneemt tijdens de eerste 2 maanden. Het volledig uitgewerkte programma is onderaan deze pagina te zien. 

Wil je nog meer lezen over de traineeship voor Service Adviseurs? Klik dan hier


Aanmelden meekijk week Service Adviseur

Na jouw aanmelding zullen wij nog verder contact met je opnemen om het e.e.a. af te stemmen.