Amega ''Meet & Eat'' Banendag op 3 juli 2024

Scoor jouw nieuwe baan tijdens een heerlijke BBQ!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en benieuwd naar wat Amega als grootste regionale dealerholding in de automotive jou te bieden heeft? Kom dan naar onze Amega Zomerse Banendag op woensdag 3 juli van 16:00 tot 20:00 uur. Het evenement vindt plaats op ons bedrijventerrein in Zwijndrecht. Dit is jouw kans om in een gezellige zomerse setting onder het genot van een BBQ hapje alles te weten te komen over werken bij Amega en de verschillende functies binnen ons groeiende bedrijf.

Aanmelden Banendag

Wat kun je verwachten?

  • Informatie en inspiratie: Ontmoet onze medewerkers, stel al je vragen en krijg een goed beeld van wat werken bij Amega inhoudt. Ook krijg je een uitgebreide rondleiding over ons bedrijventerrein in Zwijndrecht en krijg je de kans om schade uit te deuken en kun je raden hoeveel werkuren er gestoken zijn in onze PSB Bedrijfswageninrichting demobus.

  • Sollicitatiemogelijkheden: Ben je enthousiast over een vacature? Solliciteer direct ter plaatse!
    Bekijk alle vacatures

  • Gezellige sfeer: Geniet van een heerlijke BBQ met hapjes en drankjes in een informele en zomerse setting.

 Datum: woensdag 3 juli 2023

Tijd: 16:00 - 20:00 uur

Locatie: Langeweg 350, Zwijndrecht

 Incl. BBQ buffet

Kom gezellig langs!

De Amega Banendag is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met ons team, de bedrijfscultuur te proeven en misschien wel jouw toekomstige baan in de automotive te vinden. We zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer met een leuke zomerse aankleding, zodat jij je meteen thuis voelt.

Zet woensdag 3 juli in je agenda en kom langs bij Amega. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou de mogelijkheden binnen ons bedrijf te verkennen!

Locatie: Langeweg 350, Zwijndrecht (buiten: achter de showroom van Ames Bedrijfswagencentrum)

Aanmelden Banendag

Succesverhalen Amega Banendag

We hebben binnen Amega veel mensen bij ons werken die zijn binnengekomen via een eerdere Banendag. Hieronder een aantal succesvoorbeelden.  

Magazijnmedewerker van Ames

Werkzaam bij Ames als Magazijn Medewerker

John van der Stek

John kwam in 2018 bij ons terecht via de Banendag en is daarna begonnen als Aflevermonteur bij onze Opel-dealer Van Mill. In 2021 heeft John de overstap gemaakt naar Magazijn Medewerker bij Ames Dordrecht. In deze rol werkt John inmiddels al jaren met veel plezier. Hij is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer in één van onze magazijnen en zorgt ervoor dat alle monteurs en de klanten voorzien zijn van de juiste onderdelen of accessoires.

Werkzaam bij PSB als Bedrijfswageninrichter

Sabrina van den Berg

Sabrina kwam jaren geleden met Amega in contact tijdens een meekijkweek bij PSB Bedrijfswageninrichting. Hoewel Sabrina niet werkzaam was in de techniek, ontdekten wij al snel dat Sabrina zeer handig en een getalenteerde vakvrouw is. Zij werkt nu als Bedrijfswageninrichter bij PSB in Zwijndrecht waar ze bedrijfswagens op maat inricht en fantastisch werk verricht. 

Werkzaam als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Amega Fleet

Daisy Korrubel

Daisy is na het zien van een Facebook advertentie jaren geleden naar de Amega Banendag gekomen. Daisy heeft in haar Amega carrière al diverse functies goed ingevuld. Ze is begonnen als Telefoniste en werkte daarna als Receptioniste in de Volkswagen showroom bij Ames in Dordrecht. Vanuit deze functie is ze doorgegroeid naar haar huidige functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Amega Fleet.

Locatie Amega Bedrijventerrein in Zwijndrecht

Tijdens de Banendag krijg je een rondleiding over ons terrein in Zwijndrecht. Hier zijn diverse Amega bedrijven gevestigd, zoals Ames Autobedrijf, PSB Bedrijfswageninrichting, Service Only, Schadenet Ames en Amega Trade (internationale handel). Hierdoor kunnen wij je direct het werk van veel verschillende functies laten zien. Stel je vragen aan onze medewerkers, leidinggevenden of onze HR-medewerkers en kom alles te weten over het bedrijf of functie. 

Aanmelden Banendag

Aanmelden Zomerse Banendag 3 juli

Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het wel fijn om vooraf te horen of je komt. Je bent te allen tijde van harte welkom!

Werken moet leuk zijn!

Een gemiddelde medewerkerstevredenheid van 8,5!

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren organiseren wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien. Het resultaat is een gemiddeld cijfer van 8,5!

Wij zijn erg trots op het resultaat dat wij met elkaar hebben neergezet, want met elkaar vormen wij ons prachtige bedrijf!

Onderstaande punten zien wij vaak terugkomen:

  • Amega is een fijne, sociale en professionele werkgever.
  • Wij hebben fijne en betrokken collega’s.  
  • Ruimte tot persoonlijke ontwikkeling en carrière maken.

Over Amega Groep

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 650 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grootte en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Amega Groep?

  Werken met de gaafste automerk(en)!
  Sluit je aan bij een groeiend en succesvol bedrijf!
  Grootste autobedrijf in de regio
  Een van de sterkste automotive holdings van Nederland
  Professionele en positieve familiesfeer waardoor onze medewerkers vaak lang bij ons blijven werken
  8,5 medewerkers tevredenheid