15 - 20 april

Meekijkweek Monteur

Proef de werksfeer

Kijk mee in onze werkplaats

Tijdens onze meekijkweek van 15 tot en met 20 april krijg jij de unieke mogelijkheid om een halve dag of aantal uur mee te kijken met onze collega's in de werkplaatsen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of net klaar met school? Proef de werksfeer en ontdek de werkzaamheden in onze werkplaatsen. Tijdens dit evenement vertellen wij je graag meer over de functie van monteur binnen Amega. 

Werkplezier en doorgoeimogelijkheden

Wanneer je bij één van onze bedrijven aan de slag gaat als monteur zorg jij ervoor dat iedere auto weer veilig de weg op kan. Binnen Amega bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden aan. Ben jij technisch onderlegd en gedreven om meer te leren? Wij bieden verschillende cursussen en opleidingen aan en dit vertellen wij jou graag tijdens je bezoek.

Tijdens deze meekijkweek kan je meekijken met één van onze monteurs en hem/haar alles vragen over de functie en het werken bij Amega. Ontdek of wij een match zijn!

Nog geen ervaring als monteur? Geen probleem, wij leren je graag het vak! Kom langs tijdens onze meekijkweek, maak kennis met onze enthousiaste collega’s en ontdek of een monteurs functie binnen ons bedrijf bij jou past! 

Wat ga je doen als monteur?

Jij zorgt ervoor dat de auto van de klant in perfecte staat wordt onderhouden/gerepareerd. Jij gaat namelijk met de auto van de klant aan de slag en voert de werkzaamheden volgens afspraak perfect uit. Zo ben je dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden omtrent onderhoud en reparatie, diverse software updates en diagnoses stellen (dit doe je aan de hand van de computer en onze testkasten). Sommige werkzaamheden zijn complex, maar met al jouw ervaring en kennis van autotechniek kom je er altijd wel uit. Om alle ins en outs te leren van de nieuwste autotechnieken zul je diverse opleidingen gaan volgen.

"Werksfeer is het allerbelangrijkste bij het overstappen naar een andere baan"

Kijk een dag(deel) mee in onze werkplaats

Meld je aan

Maandag - vrijdag: 08:00 - 16:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 15:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 15:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur