Kijk binnen op een van onze vestigingen

20 tot en met 24 november openen onze bedrijven de deuren! 

Zit jij in het 3e of 4e jaar van het vmbo of op het mbo en heb jij een passie voor auto’s? Kom langs bij één van de Amega vestigingen en ontdek hoe het is om te werken in de autotechniek! Amega Groep is een erkend leerbedrijf wat inhoudt dat wij diverse BBL-werkplekken en stageplaatsen aanbieden. Maar ook wanneer je op zoek bent naar leuke en uitdagende (bij)baan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden! Kies jouw gewenste vestiging, datum + tijd en neem een kijkje.

Aanmelden Week van de Techniek

Week van de Techniek agenda

  • Rondleiding door het bedrijf
  • Diverse activiteiten in de werkplaats
  • Maak kans op een race cadeaukaart

Tijdens de Week van de Techniek organiseren onze bedrijven diverse werkplaatsactiviteiten om jou een nog beter beeld te geven van de werkzaamheden in de autotechniek. Zo kan je o.a. zelf een band verwisselen, oliepeil checken of bandenspanning meten. Proef meer van de werkzaamheden en laat je inspireren door de veelzijdigheid van het vak. 

Win een race cadeaukaart! Zet jij de snelste bandenwissel tijd neer? Dan maak jij kans op een race cadeaukaart.

Ontdek onze werkplaatsen!

Onze diverse Amega bedrijven openen de deuren! Kom jij langs bij één van onze universele bedrijven zoals Service Only, Schadenet De Koning, Schadenet Ames, Groeneveld Fietsen of PSB bedrijfswageninrichting? Of kom jij binnenkijken bij onze dealerbedrijven: Ames, H-Point, SvensCar, Van Mill, Mulder of Van der Burgh

TOP Traject

Amega is een erkend leerbedrijf wat inhoudt dat wij diverse BBL-werkplekken aanbieden. Ons TOP-traject is speciaal ontwikkeld voor BBL-studenten en zorgt ervoor dat jij door middel van trainen en persoonlijke begeleiding je diploma sneller en makkelijker haalt. Wanneer je bij ons in dienst komt zal je automatisch instromen voor ons 'Technisch Ontwikkel Programma'. 

Het TOP-traject bestaat uit:

  • Persoonlijke begeleiding door jouw leermeester en onze Amega Coach
  • Amega (technische) trainingen, waarbij je trainingen krijgt die van belang zijn voor jouw opleiding. 
  • Examentrainingen door onze enthousiaste leermeester Martin, waardoor jij helemaal klaar bent voor jouw examen. 
  • Diagnose trainingen, zodat jij je na je opleiding verder kunt verdiepen in het stellen van diagnoses. 
  • Importeurstrainingen, waardoor je al in een vroeg stadium alles kunt leren over onze mooie merken. 

Bekijk onze TOP-folder

BBL vacatures

Tijdens de Week van de Techniek vertellen wij je graag meer over onze studentvacatures. Vind je een vacature die bij je past? Schrijf je dan ter plekke in en solliciteer direct! Ook kun je door de diverse werkplaatsactiviteiten ontdekken of het beroep je zo aanspreekt dat je hier eventueel een opleiding voor zou willen volgen. 

Bekijk onze BBL-vacatures


Aanmelden Week van de Techniek

Heb jij interesse om deel te nemen aan de Week van de Techniek en sfeer te proeven van diverse werkplaatsactiviteiten? Meld je dan via onderstaand formulier vrijblijvend aan.

Tevreden medewerkers

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 jaarlijks een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien. In het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek werden wij beoordeeld met 8,5!