Mitchel - Medewerker Inkoop en Afleveringen bij AA Lease

"Vrij snel na het behalen van mijn diploma Commerciële Economie ben ik in dienst getreden bij AA Lease als Medewerker inkoop en afleveringen. Een vriend van mij die ook werkzaam is bij Amega attendeerde mij op deze functie. Ik heb direct een brief met mijn CV gestuurd, waarna ik op gesprek mocht komen. Het klikte en ik kon vrijwel meteen aan de slag. 

De baan spreekt me enorm aan omdat ik zowel contact onderhoud met de dealers als met de berijders. Ik vind het leuk dat ik veel contacten heb en dat ik van alles kan regelen. Nadat mijn collega's van de commercie een order hebben ontvangen, gaan wij op onze afdeling aan de slag om alles verder in goede banen te leiden. Met altijd als streven dat klanten een fijn gevoel overhouden aan onze samenwerking. 

Mijn opleiding sluit goed aan bij de werkzaamheden die ik uitvoer, ik had alleen niet eerder ervaring opgedaan in de autobranche. Door mij te verdiepen via internet en vakbladen heb ik veel opgestoken van de branche en gelukkig heb ik ook veel geleerd van mijn collega's. Mijn collega's zijn altijd bereid om mij te helpen, ik kan bij iedereen met vragen terecht. 

Ik heb het erg naar mijn zin bij AA Lease. Het is een dynamisch en fijn bedrijf met veel leuke collega's en leuke contacten. We werken hard en serieus, maar er is ook altijd ruimte voor een grapje. Wie weet krijg ik in de toekomst nog wel de mogelijkheid om verder te groeien binnen het bedrijf, dat pak ik dan net als deze functie met beide handen aan."