Evert - Meewerkend Chef Werkplaats bij Opel Van Mill Gorinchem

"Ik heb de opleiding Technisch Specialist afgerond en ik ben dan ook voornamelijk bezig met storingen. Vooral de techniek van een auto spreekt mij aan. Met de komst van de nieuwe elektronica is het ook van belang  om op het gebied van ICT onderlegd te zijn. Het is fijn dat ik hier een waardevolle aanvulling aan kan geven binnen het bedrijf.

Tijdens mijn BBL-opleiding, Beroepsbegeleidende leerweg met een baan en 1 dag per week naar school, maak je kennis met verschillende bedrijven van Amega. Zo kon ik na een open sollicitatie ook bij Opeldealer van Mill terecht. Opel Van Mill is een fijne werkgever die bereid is om naar je luisteren en je het werk als monteur zo gemakkelijk mogelijk probeert te maken. Ook tijdens mijn opleiding hebben de medewerkers mij prima begeleid.  

Ondanks dat ik al veel geleerd heb, kan ik nog veel meer kennis opdoen van het autovak door middel van trainingen en cursussen vanuit de importeur. We werken met een leuk gevarieerd team waar jong en oud van elkaar leren. In de toekomst lijkt het mij ook een uitdaging om meer de commerciële kant uit te gaan. Op zaterdag werk ik weleens op de werkplaatsreceptie, ik vind het dan leuk om met klanten in contact te komen en ze goed te adviseren."