Coen - Bedrijfsleider bij Ames Sales Outlet in Sliedrecht
Het autovirus zat er al vroeg in bij mij. Als kind kroop ik, als het even kon, achter het eenvoudige stuur van de oranje Kever van mijn tante of het luxe stuur van de Audi van mijn opa. Dat was nog de droomfase. Tijdens mijn mavo-periode werd het al serieuzer, nadat ik een positief antwoord had gekregen op mijn brief met het verzoek om een snuffelstage bij Ames in Dordrecht. Na de mavo koos ik voor studierichting Bedrijfsmanagement, onderdeel van de opleiding Motorvoertuigentechniek van het ROC in Utrecht. Weer kon ik tijdens deze studie stagelopen bij Ames, die stage kon ik combineren met eerst één dag en later meerdere dagen werken in Dordrecht. In het begin van die periode ben je bezig met de prijskaarten op de auto's, de folderkast op orde houden en zorgen dat de auto's in de showroom schoon zijn. 
Dat is belangrijker dan het lijkt, het heeft alles met uitstraling te maken. 

In juni 2006 ben ik bij Ames in dienst gekomen. Ik kwam daar in het Junior Verkopers Project van Volkswagen. Daar leer je op een intensieve manier alles wat met verkoopvaardigheid te maken heeft. Van acquisitie tot leasing en financiering. Het mooie is dat wat je vandaag leert, morgen gelijk in de praktijk kan toepassen. Door erover te praten, steken je collega's er ook weer wat van op. Degenen die deze opleiding nu volgen, praten er ook over. Op deze manier, maar ook vanuit de praktijk, kunnen we elke dag van elkaar leren.

Mijn ambitie om vestigingsmanager te worden is sinds 2015 gerealiseerd. Samen met Gerrit den Dunnen zijn wij met veel plezier verantwoordelijk voor de Ames Sales Outlet in Sliedrecht.