Meekijken bij onze schadebedrijven

Ben je benieuwd naar de werkzaamheden als schademonteur, plaatwerker, voorbewerker, autowasser of schadecalculator? Je bent van harte welkom om een uurtje of een dagje mee te kijken bij Ames Schadenet of Schadenet De Koning. Door middel van een kijkje achter de schermen krijg je de kans om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden, eventuele nieuwe collega's en het bedrijf. Kortom, de perfecte kans om te ontdekken of deze functie en het bedrijf bij je passen! 

Aanmelden meekijken

schade reparatie
schadecalculator

Schadenet De Koning

Nieuwland Parc 303, Alblasserdam

Schadenet Ames

Langeweg 350H in Zwijndrecht

Aanmelden meekijken bij onze schadebedrijven

Kies jouw gewenste vestiging, functie en dag en kom langs!

Vragen?

Heb jij eerst nog wat meer informatie nodig voor je de keuze maakt om je aan te melden? Neem dan contact op met onze personeelszaken afdeling, door te bellen naar 078- 632 22 11 of mail naar hr@amega.nl.

whatsapp logo   WhatsApp ons hier!

Gloednieuw pand Schadenet De Koning

Schadenet de Koning is begin 2023 verhuisd! In een prachtig gloednieuw pand wordt er gewerkt met de modernste technieken en met de nieuwste gereedschappen zodat er ook in de toekomst op een duurzame manier aan alle voertuigen gewerkt kan blijven worden.

Wil jij ook in dit schitterende nieuwe pand werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures of plan een moment in om mee te kijken.