Robin Hardenbol

Manager Hyundai H-Point

Mijn naam is Robin Hardenbol, 32 jaar oud. Ik werk nu ruim 5 jaar binnen de Amega Groep waar ik ben begonnen als verkoper bij Ames. In het begin deed ik de merken SEAT, Skoda en Volkswagen. Na een half jaar ben ik vast bij Volkswagen terecht gekomen. Hier heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en na 3 jaar heb ik het vertrouwen gekregen om door te groeien naar Manager Hyundai bij H-Point binnen de Amega Groep. Vanaf kinds af aan heb ik een passie voor auto's. Het was voor mij al vroeg duidelijk dat ik naar de IVA in Driebergen wilde. Uiteindelijk heb ik de IVA dan ook afgerond.

Afdeling

Omdat ik verantwoordelijk ben voor het merk Hyundai, heb ik te maken met verschillende afdelingen. Zo werk ik uiteraard nauw samen met het verkoopteam, de aftersales, de marketing, administratie en fleetsales. Heel divers dus! De relatie met collega's is goed. We werken prettig samen en ook buiten het werk om hebben we regelmatig contact. Zo hebben we onlangs met het verkoopteam meegedaan met Mudmasters!

"De samenwerking met collega's is goed, ook buiten het werk om hebben we regelmatig contact. Zo deden we met het verkoopteam onlangs mee met Mudmasters!'

Werkinhoud

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Zowel met mijn collega's als met klanten. Als je met zoveel verschillende type mensen te maken hebt, moet je een soort kameleon zijn. 

Binnen H-Point proberen we elke dag te verbeteren. Dat is een proces wat niet stopt. Het ultieme doel is om op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid bij de beste Hyundai dealers van Nederland te horen, zoniet de beste te zijn!

Over Amega Groep

Amega is een zeer prettige werkgever! Een werkgever die kansen ziet voor jonge mensen, waar hard werken beloond en gewaardeerd wordt en een stabiele werkgever die een crisis als de corona pandemie prima doorstaat. Aanval is immers de beste verdediging!