Laura Boersma

HR Adviseur

Laura Boersma is in 2014 begonnen als HR-stagiair bij Amega. Ze heeft zowel haar tweede- als derdejaars stage met veel plezier bij Amega afgerond. Laura is nu werkzaam als HR Adviseur en houdt zich dagelijks bezig met werving & selectie, adviseren van managers over HR vraagstukken en het bewaken, evalueren en optimaliseren van het HR beleid binnen Amega.

Achtergrond

"Na het behalen van mijn havodiploma ben ik doorgestroomd naar het hbo: Human Resource Management aan Hogeschool Rotterdam. In 2014 ben ik tijdens mijn tweedejaars stage begonnen bij Amega, ook mijn derdejaars stage heb ik hier met veel plezier afgerond. Toen ik in 2015 de kans kreeg om mijn voltijd opleiding duaal af te ronden en zo binnen Amega aan de slag te gaan op de HR-afdeling heb ik deze kans met beide handen aangegrepen."

 

"Het zoeken naar de juiste mensen voor onze organisatie vind ik erg leuk, want je zoekt naar de perfecte match!"

Werkinhoudelijk

"De werkzaamheden op de HR-afdeling zijn erg divers. Door de jaren heen ben ik gegroeid in de taken die ik uitvoer. Zo is geen dag hetzelfde! De afwisseling maakt het werk als HR Adviseur nog leuker. Het continue schakelen en inspelen op vragen die gesteld worden, het zoeken naar de juiste mensen voor de organisatie en waar het uiteindelijk om draait: dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft binnen het bedrijf. Op dit moment houd ik mij onder andere bezig met:

  • Het adviseren van managers over diverse HR-vraagstukken.
  • Werving & selectie, denk hierbij aan sollicitatiegesprekken, wervingsevenementen, rondleiding binnen het bedrijf geven en ook het opstellen van wervingscampagnes in overleg met onze marketingafdeling.
  • Het uitvoeren, bewaken, evalueren en optimaliseren van het HR-beleid binnen Amega.
  • Diverse administratieve HR-taken."

HR-vacatures

Enthousiast geworden over werken op de HR-afdeling bij Amega? 

Bekijk HR vacature(s)

Doelen en ambities

"Mijn dagelijkse doel is om alles zo goed mogelijk te regelen voor onze medewerkers, dit doe ik in nauwe samenwerking met de leidinggevenden. Binnen Amega voeren wij jaarlijks een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Dit jaar hadden wij wederom een 8,5 en daar zijn we stiekem best trots op!"

Werkplek en collega's

"Op onze HR-afdeling werken we met 5 HR collega’s, 1 HR stagiair, 1 HR oproepkracht en 2 salarisadministrateurs. Iedereen heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheden binnen de afdeling en ondersteunen we elkaar waar nodig. Binnen Amega werken wij allemaal hard, maar wel met veel plezier. De band met zowel mijn directe collega’s van de afdeling als de collega’s waar ik veel mee samenwerk binnen de organisatie is goed."

Bekijk hier de vacature HR Adviseur

Over Amega Groep

"Amega is een organisatie die oog heeft voor ieders kwaliteiten en hier ook echt iets mee doet. Je voelt je snel thuis binnen het bedrijf en kunt hier, als je wilt, een mooie carrière opbouwen!"