Even voorstellen

In deze rubriek laten wij onze medewerkers aan het woord die zichzelf voorstellen en meer vertellen over hun rol bij Amega Groep.

Bedrijfstrainers aan het woord Mon, 25 September
Bert Dooren, Arnaud de Graauw en Wim Visser verzorgen naast hun reguliere werk ook bedrijfstrainingen aan de collega’s in de werkplaats bij Ames. Hiervoor zijn zij zelf opgeleid door importeur PON.
Manuel Klop: Fietsmonteur Fri, 25 August
Manuel Klop is al 14 jaar werkzaam bij Groeneveld Fietsen. Als een echte spin in het web is Manuel fietsmonteur in de werkplaats maar springt hij ook regelmatig bij in de winkel voor de verkoop van fietsen, onderdelen of accessoires. Door de diverse werkzaamheden is geen dag hetzelfde!
Meelopen met... accountmanager bij Amega Fleet Fri, 18 August
Jaap Versteeg is buitendienst medewerker voor de zakelijke markt bij Amega Fleet. Sinds zijn stage in 2013 is hij nooit meer bij Amega weggegaan. Tot eind 2020 werkte hij met veel plezier bij Ames Ridderkerk en vanaf 2021 bij Amega Fleet. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken wat betreft Jaap extra leuk. We lopen een ochtend met hem mee.
Jaron Boer: Junior verkoopadviseur Wed, 09 August
Jaron Boer is junior verkoopadviseur bij Amega. Hij is in 2021 begonnen als stagiair bij het Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht. Na het afronden van zijn studie, in augustus 2022, is Jaron gestart als junior verkoopadviseur bij de Ames merken Skoda en SEAT in Dordrecht.
De werkplek van... de chauffeurs Thu, 27 July
Peter van de Leer (AA Lease), Kees van Tol (Van Mill / H-Point) en Arjaan Slabbekorn (Schadenet Ames en De Koning) hebben niet echt een vaste werkplek. Als chauffeur zijn ze namelijk veel op- en onderweg. Zo brengen ze auto’s of klanten weg of halen ze onderdelen op en brengen ze naar de werkplaats. Hoe dan ook; ze zijn net als alle andere chauffeurs onmisbaar binnen de organisatie en zorgen voor blije gezichten bij klanten én collega’s.
Arjon 't Jong: ICT-beheerder Thu, 08 June
Arjon ’t Jong is in 2010 begonnen als stagiair op de ICT-afdeling binnen Amega. Waarna Arjon in 2012 gestart is als medewerker ICT en inmiddels is doorgegroeid naar de functie ICT-beheerder. Dagelijks is Arjon bezig met het beheren, begeleiden en het uitvoeren van verschillende ICT gerelateerde projecten bij Amega.