Even voorstellen

In deze rubriek laten wij onze medewerkers aan het woord die zichzelf voorstellen en meer vertellen over hun rol bij Amega Groep.

Mirjam de Waal: Medewerker Online Sales Mon, 26 September
Mirjam de Waal is 6 jaar geleden begonnen op de afdeling Klantsupport. Sinds 2018 is ze werkzaam op de afdeling Online Sales, waar ze de uitdaging is aangegaan om deze afdeling op te starten. Mirjam houdt zich bezig met de online aanvragen van onze automerken. Ze is het eerste telefonische aanspreekpunt voor mensen die opzoek zijn naar een auto.
Thijs van Kalkeren: Senior Online Marketeer Mon, 12 September
Thijs van Kalkeren is 5 jaar geleden, op 1 juni 2017, begonnen als Online Marketeer bij Amega. Hij heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot Senior Online Marketeer. Thijs houdt zich bezig met de online wereld van Amega, denk dan aan de website, de social media kanalen en alle content daarvan.
Selcuk Kilinc: Voorbewerker en autospuiter bij Ames Schadenet Tue, 30 August
Selcuk Kilinc is ruim 38 jaar werkzaam bij Amega, waarvan 16 jaar bij Schadenet Ames. Hij is begonnen bij Ames als leerling wasser/plaatwerker en is doorgegroeid tot voorbewerker/autospuiter. Tijdens mijn werk houd ik mij voornamelijk mee bezig met het strak maken van plaatdelen. Na het straks maken zet ik de platen in de grondlak. Wanneer de platen gedroogd zijn ga ik het uitschuren en de onderdelen klaarzetten voor de spuit.
Jesse da Piedade; Chef onderdelen en accessoires bij PSB Tue, 16 August
Jesse da Piedade is sinds 2018 werkzaam bij Amega Groep. Hij is vier jaar geleden gestart als medewerker onderdelen en accessoires bij PSB en is doorgegroeid naar chef onderdelen en accessoires. ''De twee vestigingen waarvoor ik verantwoordelijk voor ben zijn Dordrecht en Zwijndrecht. In mijn functie werk ik samen met twee collega’s van het magazijn, maar ook met de werkplaats, de planning en de verkoop.''
Amber Jurgens: Administratief medewerker Occasions Tue, 05 July
Sinds 2012 is Amber Jurgens al werkzaam bij Amega. Van een bijbaan op de zaterdagen doorgegroeid naar voltijd administratieve positie bij de occasions in Zwijndrecht. "Dagelijks hou ik me bezig met factureren, auto’s aanmelden bij het RDW die Amega heeft geïmporteerd, klant en auto gegevens verwerken, kentekenplaten aanvragen en andere diverse administratieve werkzaamheden. De afwisseling en de variatie van het werk vind ik het allerleukste."
Robbert de Jongh: Technisch Specialist bij Ames Audi Centrum Fri, 31 December
Robbert de Jongh begon in 2016 bij Amega als leerling monteur en hij heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een volwaardig Technisch Specialist bij Ames Audi Centrum in Dordrecht. Zijn werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en repareren van diverse Audi modellen. Ook stelt hij diagnoses en voert hij APK-keuringen uit. Een echte allround monteur dus.