Even voorstellen

In deze rubriek laten wij onze medewerkers aan het woord die zichzelf voorstellen en meer vertellen over hun rol bij Amega Groep.

De werkplek van Contractbeheer bij AA Lease Wed, 11 January
Aron de Haan en Lisa Bergenhenegouwen zijn allebei werkzaam op de afdeling contractbeheer. Met in totaal zes collega’s zijn zij verantwoordelijk voor het beheren van alle leasecontracten bij AA Lease. Van zowel de leaseauto’s als de leasefietsen. Zij vertellen over hun werk.
Meelopen met Leo Lekkerkerk Wed, 11 January
Ongeveer een jaar geleden maakte Leo Lekkerkerker de overstap van Ames naar Groeneveld Fietsen. Samen met het team staat hij klaar om een bijdrage te kunnen leveren aan het fietsplezier van de klanten van Groeneveld. We lopen een ochtend met hem mee om zo de diversiteit aan werkzaamheden te ontdekken.
Michelle Gijbels: Commercieel Medewerker Binnendienst Thu, 01 December
Michelle Gijbels is sinds 2019 werkzaam bij Amega. Ze heeft zich in die jaren ontwikkeld tot Commercieel Medewerker Binnendienst. Michelle houdt zich bezig met het contact met de klanten over de lease bestellingen. Ze maakt onderdeel uit van een gezellig en goed werkend team.
Mirjam de Waal: Medewerker Online Sales Mon, 26 September
Mirjam de Waal is 6 jaar geleden begonnen op de afdeling Klantsupport. Sinds 2018 is ze werkzaam op de afdeling Online Sales, waar ze de uitdaging is aangegaan om deze afdeling op te starten. Mirjam houdt zich bezig met de online aanvragen van onze automerken. Ze is het eerste telefonische aanspreekpunt voor mensen die opzoek zijn naar een auto.
Thijs van Kalkeren: Senior Online Marketeer Mon, 12 September
Thijs van Kalkeren is 5 jaar geleden, op 1 juni 2017, begonnen als Online Marketeer bij Amega. Hij heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot Senior Online Marketeer. Thijs houdt zich bezig met de online wereld van Amega, denk dan aan de website, de social media kanalen en alle content daarvan.
Selcuk Kilinc: Voorbewerker en autospuiter bij Ames Schadenet Tue, 30 August
Selcuk Kilinc is ruim 38 jaar werkzaam bij Amega, waarvan 16 jaar bij Schadenet Ames. Hij is begonnen bij Ames als leerling wasser/plaatwerker en is doorgegroeid tot voorbewerker/autospuiter. Tijdens mijn werk houd ik mij voornamelijk mee bezig met het strak maken van plaatdelen. Na het straks maken zet ik de platen in de grondlak. Wanneer de platen gedroogd zijn ga ik het uitschuren en de onderdelen klaarzetten voor de spuit.