Even voorstellen

In deze rubriek laten wij onze medewerkers aan het woord die zichzelf voorstellen en meer vertellen over hun rol bij Amega Groep.

Amber Jurgens: Administratief medewerker Occasions Tue, 05 July
Sinds 2012 is Amber Jurgens al werkzaam bij Amega. Van een bijbaan op de zaterdagen doorgegroeid naar voltijd administratieve positie bij de occasions in Zwijndrecht. "Dagelijks hou ik me bezig met factureren, auto’s aanmelden bij het RDW die Amega heeft geïmporteerd, klant en auto gegevens verwerken, kentekenplaten aanvragen en andere diverse administratieve werkzaamheden. De afwisseling en de variatie van het werk vind ik het allerleukste."
Robbert de Jongh: Technisch Specialist bij Ames Audi Centrum Fri, 31 December
Robbert de Jongh begon in 2016 bij Amega als leerling monteur en hij heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een volwaardig Technisch Specialist bij Ames Audi Centrum in Dordrecht. Zijn werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en repareren van diverse Audi modellen. Ook stelt hij diagnoses en voert hij APK-keuringen uit. Een echte allround monteur dus.
Bart Verkerk: Medewerker Onderdelen & Accessoires bij Ames Mon, 06 December
Bart Verkerk werkt sinds 2019 met veel plezier bij Ames als medewerker Onderdelen & Accessoires in het magazijn. In zijn werk is hij druk bezig met het bestellen van auto-onderdelen en banden voor de diverse Ames werkplaatsen en garagehouders in de buurt waar wij mee samenwerken. Bart wordt vooral blij als hij klanten kan helpen aan de juiste onderdelen voor hun auto. ''Op die manier problemen van de klant oplossen, daar krijg ik energie van.''
Alexander Soffree: Hoofd Financiële Administratie MSH Wed, 10 November
Alexander Soffree werkt al sinds 2008 bij de Amega Groep en is na diverse functies bekleed te hebben doorgegroeid naar zijn huidige functie: Hoofd Financiële Administratie voor de MSH-dealers (Van Mill, SvensCar en H-Point). Alexander houdt van de diversiteit en uitdagingen in zijn werk. ''Elke dag loopt anders dan verwacht. Het bedrijf en de branche zijn continu in beweging en in ontwikkeling. De uitdaging is om, ondanks alle ontwikkelingen en veranderingen, alles onder controle te houden.''
Christian van Oort: Service adviseur Mulder Ablasserdam Thu, 30 September
Christian van Oort werkt nu 2 jaar bij Amega Groep. Momenteel werkt hij als service adviseur bij Mulder in Alblasserdam. Daarvoor werkte hij als service adviseur bij Van Mill in Dordrecht. Christian vind het werk leuk omdat hij veel verschillende taken heeft en werkt op een gezellige afdeling waar iedereen elkaar graag helpt. Mensen met een glimlach naar huis zien gaan, daar doe je het voor!
Matthijs Boor: Teamleider applicatiebeheer en ontwikkeling Mon, 13 September
Matthijs Boor werkt al sinds 2008 bij Amega Groep en momenteel werkt hij als Teamleider Applicatiebeheer en Ontwikkeling. Wat Matthijs zijn functie volgens hem zo leuk maakt is dat alles wat hij en zijn ICT-collega's ontwikkelen, door onze andere Amega collega's direct in gebruik worden genomen. Dat maakt het veel leuker dan iets ontwikkelen voor een externe klant of relatie. We zijn zo elke dag bezig processen te verbeteren in het hele bedrijf.