Elektra Workshop bij PSB

Op 19 en 23 september bij de Langeweg 350J in Zwijndrecht

Ben je benieuwd naar de werkzaamheden bij PSB Bedrijfswageninrichting of heb jij altijd al interesse gehad in elektra? Wij organiseren binnenkort op twee momenten een unieke Elektra Workshop bij onze vestiging in Zwijndrecht. 

  • Dinsdag 19 september van 15:00 - 20:00 uur
  • Zaterdag 23 september van 10:00 - 13:00 uur

De Elektra Workshop is inclusief rondleiding bij PSB en duurt één uur. De Workshop start ieder heel uur. 

Aanmelden Elektra Workshop

Tijdens de elektra workshop verzorgen wij bepaalde korte klussen die je kunt uitvoeren onder begeleiding van een ervaren elektrotechniek docent. Je kunt ook al je vragen bij deze docent kwijt omtrent elektra in combinatie met de bedrijfswageninrichting. Hij beantwoord al je vragen met veel plezier!

Meekijken bij PSB

Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan onze Elektra Workshop maar wil je graag ontdekken of werken bij PSB iets voor jou is? Wij openen op onze PSB locatie in Zwijndrecht van 18 t/m 23 september een week lang onze deuren.

Je bent van harte welkom om een uurtje mee te kijken. We geven je een uitgebreide rondleiding en we laten jou de verschillende functies zien. Door middel van een kijkje achter de schermen krijg je een goed beeld van de werkzaamheden, eventuele nieuwe collega's en het bedrijf. Kortom, de perfecte kans om te ontdekken of het bedrijf bij je past en of er een functie binnen PSB is waar je mogelijk interesse in hebt.

Adres: Langeweg 350J in Zwijndrecht

Wat leer ik tijdens de Elektra Workshop?

In de Elektra Workshop wordt in grote lijnen uitgelegd wat wij allemaal doen bij het inrichten van een bedrijfswagen. Een aantal van de veelvoorkomende werkzaamheden worden behandeld en mag je ook uitvoeren / oefenen.

Heb jij nog niet veel ervaring met elektrotechniek en wil je weten of dit bij je past? Dan kun je hier door middel van de workshop achter komen.

Uiteindelijk zul je als je in dienst bent bij PSB o.a. de onderstaande elektra werkzaamheden (zelfstandig) uitvoeren:

  • Verlichting installeren, o.a. ledverlichting, zwaailampen en werklampen
  • Parkeersensoren monteren
  • 12V aansluitingen maken

Aanmelden Elektra Workshop

Waarom langskomen?

 Doe mee aan onze Elektra Workshop

 Wij verzorgen een uitgebreide rondleiding

 Ontdek de verschillende functies

 Ontmoet onze collega's

 Neem een kijkje bij onze innovatieve CNC freesmachine

 Krijg een goed beeld van ons bedrijf

Vacatures PSB Bedrijfswageninrichting

Vanwege de sterke groei van ons bedrijf zijn wij voor verschillende functies op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. 

Bekijk vacatures

psb meekijken
psb bedrijfswageninrichting

Aanmelden Elektra Workshop of meekijken bij PSB

Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor onze Elektra Workshop of een moment kiezen waarop je langs wilt komen om mee te kijken bij PSB Bedrijfswageninrichting. De Elektra Workshop is inclusief rondleiding bij PSB en duurt één uur. De workshop start ieder heel uur. 

Vragen?

Heb jij eerst nog wat meer informatie nodig voor je de keuze maakt om je aan te melden? Neem dan contact op met onze personeelszaken afdeling, door te bellen naar 078- 632 22 11 of mail naar hr@amega.nl.

whatsapp logo   WhatsApp ons hier!