Geslaagde introductiebijeenskomst voor stagiaires en vakantiekrachten

Op 29 november vond bij Ames Zwijndrecht de eerste gezamenlijke introductie voor al onze stagiaires en vakantiekrachten plaats. De bijeenkomst was bedoeld als een goede kennismaking met ons bedrijf.

Zo was er een presentatie over Amega en vertelden drie collega’s over hun loopbaan. Deze collega’s zijn alle drie gestart als stagiair en bekleden nu een mooie functie
binnen Amega als Service Manager, Verkoper en Monteur. Vervolgens was er een rondleiding langs onze bedrijven op het bedrijventerrein bij Ames Zwijndrecht. Een hapje en een drankje ter afsluiting kon natuurlijk niet ontbreken.

De reacties na afloop waren zeer positief. Zo kregen wij terug dat de deelnemers nu meer op de hoogte zijn over de geschiedenis, de verschillende vakgebieden en wat er Amega-breed allemaal mogelijk is. Daarnaast was het een leuke en gezellige middag. De eerste introductie was dan ook een succes en voor herhaling vatbaar!

De volgende bijeenkomst voor alle stagiaires en vakantiekrachten staat daarom in februari 2023 gepland. De bijeenkomst zal twee keer per schooljaar worden georganiseerd op de momenten dat de meeste stages van start gaan.

Met de introductiedagen willen we er nóg meer voor zorgen dat onze stagiaires en vakantiekrachten zich verbonden voelen met de organisatie. Daarnaast hopen we dat ze niet alleen aan ons denken bij een toekomstige baan, maar ook dat ze wellicht iemand kennen waarvoor wij een passende vacature hebben openstaan. Er is zoveel mogelijk binnen ons bedrijf, meer dan je wellicht in eerste instantie zou denken. En dat geldt ook voor onze stagiaires en vakantiekrachten!