Doorgroeien binnen Amega

Binnen Amega vinden wij het belangrijk om medewerkers doorgroeimogelijkheden te bieden, hieronder lees je een aantal verhalen van medewerkers die al mooie stappen hebben mogen zetten in hun Amega carrière. 

Joris Romeijn;  Service Adviseur bij Van Mill Mon, 19 September
Joris is in 2020 begonnen als stagiair bij Van Mill Gorinchem, omdat hij de opleiding Junior Accountmanager volgde. Na zijn stage is hij blijven hangen als vakantiemedewerker en inmiddels is hij fulltime werkzaam als Service Adviseur bij Van Mill Gorinchem.
Hugo Pellikaan; Technisch Specialist, vervangend chef werkplaats & leermeester  Mon, 19 September
In 2012 is Hugo op 16 jarige leeftijd begonnen als leerling monteur bij Mulder Sliedrecht. Inmiddels is hij uitgegroeid tot technisch specialist, vervangend chef werkplaats en leermeester. Een hele mond vol dus! "Door deze verschillende functies ben ik elke dag heel gevarieerd bezig. Gelukkig krijg ik voldoende ruimte om mijzelf hierin te ontwikkelen, dit vind ik heel erg leuk".
Elise Bakker;  Vestigingsmanager Schadenet De Koning Mon, 19 September
Elise is inmiddels ruim 28 jaar werkzaam binnen Amega Groep. Begonnen als schadereceptioniste, heeft zij vele stappen gezet om inmiddels vestigingsmanager van Schadenet De Koning te zijn. Samen met haar gehele team ontzorgen zij de klant van A tot Z, dit doen ze door verzekering en lease werk voor de klant uit te voeren.