20 - 24 november 2023

Week van de Techniek

Kijk binnen op een van onze vestigingen

20 tot en met 24 november openen onze bedrijven de deuren! 

Zit jij in het 3e of 4e jaar van het vmbo of op het mbo en heb jij een passie voor auto’s? Kom langs bij één van de Amega vestigingen en ontdek hoe het is om te werken in de autotechniek! Amega Groep is een erkend leerbedrijf wat inhoudt dat wij diverse BBL-werkplekken en stageplaatsen aanbieden. Maar ook wanneer je op zoek bent naar leuke en uitdagende (bij)baan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden! Kies jouw gewenste vestiging, datum + tijd en neem een kijkje.

Week van de Techniek agenda

  • Rondleiding door het bedrijf
  • Diverse activiteiten in de werkplaats
  • Maak kans op een race cadeaukaart

Tijdens de Week van de Techniek organiseren onze bedrijven diverse werkplaatsactiviteiten om jou een nog beter beeld te geven van de werkzaamheden in de autotechniek. Zo kan je o.a. zelf een band verwisselen, oliepeil checken of bandenspanning meten. Proef meer van de werkzaamheden en laat je inspireren door de veelzijdigheid van het vak. 

Win een race cadeaukaart! Zet jij de snelste bandenwissel tijd neer? Dan maak jij kans op een race cadeaukaart.

Ontdek onze werkplaatsen!

Onze diverse Amega bedrijven openen de deuren! Kom jij langs bij één van onze universele bedrijven zoals Service Only, Schadenet De Koning, Schadenet Ames, Groeneveld Fietsen of PSB bedrijfswageninrichting? Of kom jij binnenkijken bij onze dealerbedrijven: Ames, H-Point, SvensCar, Van Mill, Mulder of Van der Burgh

Vestigingen Amega kaart