Meelopen met... accountmanager Jaap Versteeg

Meelopen met...
Accountmanager Jaap Versteeg van Amega Fleet

Jaap Versteeg is buitendienst medewerker voor de zakelijke markt bij Amega Fleet. Sinds zijn stage in 2013 is hij al verbonden aan Amega. Tot eind 2020 werkte hij met veel plezier bij Ames Ridderkerk en vanaf 2021 is Jaap werkzaam bij Amega Fleet. "Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk extra leuk!" In deze rubriek lopen een ochtend met accountmanager Jaap mee...

Amega fleet Jaap

“Mijn dag begint vroeg en dan is een kop koffie een goede start van de dag.”

Amega Fleet

“Elke maandagochtend hebben we werkoverleg met het team, aangestuurd door Jacob Huijser. We lopen de orders en offertes door en bespreken waar we tegenaan lopen en waar kansen liggen.”

Jaap versteeg aan de telefoon

“Na het overleg zoek ik mijn werkplek op om offertes na te bellen, afspraken in te plannen en vragen via de mail te beantwoorden. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn heel veelzijdig.”

Jaap en Ivo

“Samen met Ivo Boom van AA Lease neem ik een offerte door voor een klant die een VW ID 5 inclusief laadpalen heeft afgenomen. Bij Amega Fleet werken heel nauw samen met AA Lease, dit is een prettige samenwerking.”

Jaap Versteeg Auto

“Het is tijd om op pad te gaan om (potentiële) klanten te bezoeken. Ik vind het leuk om erop uit te gaan en verschillende soorten mensen en bedrijven te leren kennen. Het is een mooie uitdaging om voor iedereen de beste deal / oplossing te komen!”

Word buitendienst medewerker bij Amega Fleet!

Ben jij graag op- en onderweg, in contact met mensen en ligt jouw passie in de automotive? Word binnendienst medewerker bij Amega Fleet! Binnen een organisatie met ruim 650 collega's streven we samen naar hetzelfde doel. Door de dynamische branche is geen dag hetzelfde en kun je jezelf blijven door ontwikkelen.