Jaron Boer: Junior verkoopadviseur

Junior verkoopadviseur

Jaron Boer

Jaron Boer is junior verkoopadviseur bij Amega. Hij is in 2021 begonnen als stagiair bij het Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht. Na het afronden van zijn studie, in augustus 2022, is Jaron gestart als junior verkoopadviseur bij de Ames merken Skoda en SEAT in Dordrecht.

Achtergrond

“In augustus 2022 heb ik de opleiding Verkoopmanager Mobiliteitsbranche aan het ROCMN succesvol afgerond. Ik ben nog niet uitgeleerd en ben na het MBO begonnen aan de deeltijdopleiding (AD) Sales & Accountmanagement aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding hoop ik volgend jaar af te ronden.”

Werkinhoudelijk

“Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op klantcontact. Hierbij moet je denken aan het opvolgen van lopende offertes maar ook het aanspreken van klanten die de showroom binnen komen lopen. Daarnaast leveren we de verkochte auto’s ook af aan de klanten. Het is erg leuk om klanten blij te maken met hun nieuwe auto!

Het leukste aan mijn werk vind ik dan ook om in contact te zijn met mensen. Hiermee bedoel ik niet alleen alle leuke collega’s maar ook de klanten. Je spreekt dagelijks nieuwe maar ook hele verschillende mensen. Hierdoor is er veel afwisseling en geen dag hetzelfde.”

Werkplek en collega's

“Samen met twee collega’s staan wij paraat om klanten te verwelkomen in onze showroom. Het is een klein team maar juist daardoor erg hecht. Je weet hierdoor precies wat je aan elkaar hebt en er heerst een informele werksfeer.”

Doelen en Ambities

“Dagelijks probeer ik beter te worden in de dingen die ik doe. Uiteraard heb ik op lange termijn ook doelen om door te groeien binnen Amega. En gezien de verschillende voorbeelden binnen de organisatie is dat met de juiste kwaliteiten en instelling ook zeker mogelijk!”

Over Amega Groep

“Amega is een goede werkgever die ondanks de grootte van de organisatie niet vergeet om persoonlijk contact te houden met collega’s. Ook vind ik het erg fijn en belangrijk dat er binnen de organisatie voor iedereen genoeg mogelijkheden zijn om naar eigen wens door te groeien.”