Arjon 't Jong: ICT-beheerder

ICT-beheerder

Arjon 't Jong

Arjon ’t Jong is in 2010 begonnen als stagiair op de ICT-afdeling binnen Amega. Waarna Arjon in 2012 gestart is als medewerker ICT en inmiddels is doorgegroeid naar de functie ICT-beheerder. Dagelijks is Arjon bezig met het beheren, begeleiden en het uitvoeren van verschillende ICT gerelateerde projecten bij Amega.

Achtergrond

“Eerst heb ik de opleiding Netwerkbeheerder gevolgd aan het Hoornbeeck College (mbo-niveau 3). Daarna ben ik verder gaan studeren en heb ik de BBL-opleiding Netwerkbeheerder (mbo-niveau 4) aan het Da Vinci College afgerond.”

Iedere dag is anders

Werkinhoudelijk

“Iedere dag ziet er anders uit. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn verdeeld in de volgende categorieën: servicedeskmedewerker en het beheren, begeleiden en uitvoeren van diverse projecten.

Het leuke van werken op de IT-afdeling van Amega is dat je alle onderdelen van het netwerk beheerd. Hierdoor zijn de werkzaamheden erg dynamisch. Het maakt mij blij als we projecten kunnen afronden zonder dat eindgebruikers hier hinder door ondervinden. Ook haal ik veel energie uit het helpen en spreken van de collega’s binnen Amega over de vraagstukken die zij melden bij de servicedesk betreft storingen of issues.”

Enthousiast geworden over een functie op de ICT-afdeling bij Amega? Solliciteer direct!

Met wie ga je werken

Werkplek en collega's

“Onze IT-afdeling bestaat uit 6 ontwikkelaars, 3 beheerders en een IT-manager. We zijn een hecht team en organiseren meerdere malen per jaar gezamenlijke activiteiten zoals een BBQ of naar de bioscoop.

Ook alle activiteiten die de personeelsvereniging van Amega geregeld organiseert zijn altijd zeer geslaagd! Hierdoor leer je het bedrijf en de collega’s nog beter en op een gezellige manier kennen.”

Over Amega Groep

“Amega is zeer bekend in de Nederlandse automotive industrie. Amega is een fijne werkgever die luistert naar de (input) van medewerkers. Er zijn altijd mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien."

Doelen en ambities

“Ik wil mezelf blijven ontwikkelen binnen Amega, maar ook in de dynamische IT-wereld wil ik niet stagneren maar mijn kennis blijven uitbreiden. Zodat ik van toegevoegde waarde ben binnen de IT-afdeling én Amega. Daarnaast is het ook mijn doel dat medewerkers kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van mij en mijn collega’s."