Eerste Autotechnicus
Service Adviseur
Werken bij Amega

Welk effect heeft het coronavirus op uw sollicitatie bij ons bedrijf?

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van coronavirus tegen te gaan. Hieronder lees je de maatregelen die wij als Amega hebben genomen ten aanzien van de sollicitatieprocedures:

  • Onze HR afdeling is de gehele dag te bereiken via 078-6322211 of 06-51465628 (incl. WhatsApp)
  • Je kunt blijven reageren op onze openstaande vacatures en zult daar zoals gebruikelijk een terugkoppeling op krijgen.
  • Gesprekken zullen we indien mogelijk op locatie uitvoeren met in acht neming van de gebruikelijke maatregelen tegen het coronavirus, zoals het houden van voldoende afstand. Mocht je op de afgesproken datum klachten hebben zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij je contact op te nemen met onze HR afdeling om de afspraak te verzetten.

Mocht je vragen hebben, kun je ons altijd bellen of mailen.

Waar wil je werken?
Showroom Meer
Kantoor Meer
Werkplaats Meer

Over Amega

Ons motto: “Werken moet leuk zijn en samen scoren nog leuker!”

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 550 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grote en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Werken bij Amega
Bekijk de video

       

Onze medewerkers geven ons een: