Rick Dans (19 jaar) - Leerling Autotechnicus bij SvensCar

"Auto's en techniek hebben altijd al mijn interesse gehad. Ik hou van sleutelen, eerst sleutelde ik aan brommers en later aan auto's.
Het was dan ook gelijk raak toen ik op mijn 13e jaar tijdens een snuffelstage in een garage aan de slag kon. Ik wist het meteen; dit werk wilde ik in de toekomst doen.

Na mijn VMBO opleiding ben ik naar het Da Vinci College gegaan om daar de opleiding van Autotechnicus te volgen.
Eén dag in de week ging ik naar school en vier dagen in de week liep ik stage bij Amega (BOL-traject). Omdat ik nog meer ambities heb, ben ik na het afronden van mijn opleiding verder gaan leren voor Eerste Autotechnicus via de avondschool (BBL). Nu werk ik bij SvensCar.

Ik wilde graag werken bij SvensCar; Volvo is een mooi, degelijk merk dat qua techniek voorop loopt. Bovendien werken we met een prettig team.
Mijn collega's helpen mij overal mee, ze nemen echt de tijd om me wat te leren. We kunnen ook met elkaar lachen, dit maakt het werken extra leuk!

Om vertrouwd te raken met het autovak kunnen veel leerlingen terecht bij Amega, dat waardeer ik enorm.
Amega werkt ook intensief samen met scholen zoals het Da Vinci College om de theorie en de praktijk zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen.
Ik zie mijn toekomst helemaal zitten bij SvensCar. Ik ga er dan ook alles aan doen om mijn opleiding met goed gevolg af te ronden aankomend schooljaar."