Gert-Jan Nugteren (33 jaar) - Plaatwerker bij Schadenet de Koning in Alblasserdam

"Inmiddels werk ik al bijna 15 jaar bij Schadenet de Koning en ik heb het nog altijd prima naar mijn zin.
Via oud-collega's ben ik bij Schadenet de Koning terecht gekomen en heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe werkgever. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Elke dag weer voer ik mijn werk met veel plezier uit, ik voel me bij Schadenet de Koning helemaal thuis.

Als plaatwerker ga ik er elke dag weer voor om de deuken er zo zorgvuldig mogelijk uit te halen en de plaatwerkdelen op de juiste manier te vervangen.
Als je ziet hoe een auto soms binnenkomt, geeft het veel voldoening om een auto weer als nieuw af te leveren. Elke schade is weer anders en dat biedt elke keer weer een nieuwe uitdaging. We doen het ook echt samen. We werken met een hechte, vaste groep. Binnen het team is weinig verloop en dat zegt wel wat over de sfeer binnen het bedrijf.

Ook andere leerlingen in opleiding zijn van harte welkom binnen ons team, we begeleiden ze graag en laten ze met meerdere facetten van het vak kennis maken. Amega is een betrouwbare werkgever, die de mensen met ambitie voldoende kansen biedt om door te groeien. Als de tijd er rijp voor is, zou ik misschien de functie van calculator ambiëren, maar voorlopig zit ik nog wel op de juiste plek."