Chef Werkplaats - SvensCar

Heb jij ervaring als chef werkplaats of als vervangend chef werkplaats? Heb jij het vermogen om medewerkers aan te sturen en te motiveren? Dan hebben wij een leuke en uitdagende functie voor jou binnen SvensCar! Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van:

Chef Werkplaats
(Dordrecht)Wat ga je doen als Chef Werkplaats?

Als Chef Werkplaats, binnen SvensCar “Andon” genoemd, zorg jij voor de coördinatie van de gehele werkplaats. Hoe ga je dat doen? Jij zorgt er samen met jouw team voor dat er een uitstekende prestatie wordt neergezet op het gebied van onderhoud, reparatie, diagnose stellen en service verlenen aan de klant. Dit kun je natuurlijk niet alleen, maar doe je samen met 11 enthousiaste en vakkundige monteurs.

Daarnaast zul  je je onder meer bezig houden met:

 •  het aansturen en motiveren van je team;
 •  dagelijks teamoverleg en overleg met de werkplaatsreceptie en het magazijn;
 •  het mee sleutelen in de werkplaats indien nodig;
 •  het verder verbeteren / optimaliseren van de processen;
 •  diverse administratieve taken;
 •  functioneringsgesprekken voeren;
 •  overleg met de Service Manager over de gang van zaken op jouw vestiging.

Wat vragen wij

Je bent voor ons de perfecte kandidaat als:

Je beschikt over het vermogen om medewerkers te motiveren, leiding te geven en aan te sturen. Je hebt een commerciële en klantvriendelijke instelling en weet alles op rolletjes te laten verlopen. Daarnaast neem jij mee:

 • het diploma Eerste Autotechnicus, Technisch Specialist of Werkplaats Manager;
 • ervaring als chef werkplaats, dan wel een eerste monteur die door vervanging van collega’s denodige ervaring heeft opgedaan en toe is aan een volgende stap in zijn carrière.

Wat bieden wij

Ons aanbod waar je geen “nee” tegen kan zeggen:

SvensCar is onderdeel van Amega, maar vooral een betrouwbare en ambitieuze werkgever. Binnen SvensCar werken wij met Volvo Personal Service. Dit houdt in dat onze klanten direct contact hebben met onze monteurs en daar de onderhoud en reparatie werkzaamheden mee bespreken. Als je bent aangenomen zul je het introductietraject ‘Ik werk bij Amega’  doorlopen met andere nieuwe collega`s. In dit introductietraject kom je meer te weten over onze historie en normen en waarden.

Maar er is meer….

 • een goed salaris;
 • uitzicht op een vaste aanstelling;
 • werken met professioneel gereedschap;
 • volop mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie;
 • een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.

Is SvensCar jouw nieuwe werkgever?

SvensCar is dé officiële merkdealer voor Volvo in Dordrecht en omstreken. Wij vertegenwoordigen het merk waarbij alles om mensen draait. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers bieden optimale service aan onze klanten door professioneel gastheerschap, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Onze proactieve medewerkers hebben veel gevoel voor verantwoordelijkheid en denken actief mee in ons bedrijf. SvensCar maakt onderdeel uit van Amega. Binnen de Amega groep zijn ongeveer 400 mensen werkzaam

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Dan zijn wij benieuwd naar jou! Reageer door jouw CV te uploaden via www.werkenbijamega.nl. Heb je eerst nog vragen? Bel ons dan gerust op via 078-6322211. Je krijgt dan één van onze HR collega’s aan de lijn die jou direct te woord kan staan en informatie kan geven.

Meer informatie over SvensCar?

Kijk voor meer informatie over SvensCar op de compleet vernieuwde website!


Aanvullende gegevens

Vestiging:
Aantal uren per week:

Type functie