Online banenavond

Heb je altijd al willen werken binnen de automotive branche? Dan is deze online banenavond de unieke kans om onze functies te ontdekken en te kijken welke bij jou past!

Op woensdag 26 mei a.s. van 19:30 - 20:30 uur willen wij je graag informeren over de diverse functies die wij binnen Amega te bieden hebben. Je kunt je via deze website aanmelden voor de functie waar je interesse in hebt. Na aanleiding van je aanmelding zul je een TEAMS link toegestuurd krijgen waarmee je kunt deelnemen aan de uitleg van de functie.

Een collega van Amega zal je alles vertellen over de desbetreffende functie en je kunt direct vragen stellen. Zo kom je in korte tijd alles van de functie te weten. Naar aanleiding van de uitleg kun je in het gesprek aangeven of je wilt solliciteren naar de functie. Onze HR afdeling zal een afspraak met je inplannen om hier (online) verder over te praten. 

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je onderaan deze pagina aanmelden en een functie selecteren. Ben je nog niet helemaal zeker van de functie? Dan kun je je ook aanmelden voor een open sollicitatie. Daar behandelen we alle functies kort. 


Welke openstaande vacatures hebben wij?

 

Wil jij graag deelnemen?

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om online met ons in gesprek te gaan? Schrijf je dan snel in!

Heb jij eerst nog wat meer informatie nodig voor je de keuze maakt om je aan te melden? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 078-6322211 of mail naar personeelszaken@amega.nl.


Aanmelden online sollicitatiedag